MHP, Askerlerimiz İçin Kurban Kesti

Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı, Barış Pınarı Harekatı’nda yer alan askerlerimiz için kurban kesti.. Dua programı ile son bulan programda konuşan MHP İl Başkanı Semih Işıkver, “harekatın barış ve huzur tohumları ekme operasyonu olduğunu” söyledi.

MHP, Askerlerimiz İçin Kurban Kesti

Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı, Barış  Pınarı’nda yer alan şanlı ordumuzun sağ salim ve başarıyla dönmesi için kurban kesti, fetih suresi okuyup, dualar etti.

IŞIKVER: HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN RABBİM HAYIRLI VE MÜBAREK ETSİN DİYORUM

Merkez İlçe Başkanı Avukat Onur Köse, Kadın Kolları Başkanı Fatma Sevinç Oğuz, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Çiçek, belediye meclis üyeleri ve partililerin katıldığı programda konuşan İlçe Başkanı MHP İl Başkanı Semih Işıkver, “Suriye’nin Kuzey hattı boyunca Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sınırlarına paralel bir şekilde küresel emperyalizmin vesayet ve tahkiminde bulunan PKK, PYD, YPG terör örgütünce oluşturulmak istenen terör koridorunun ve terörizm devletleri hevesinin karşısında ilk tokat hepinizin malumu olduğu üzere Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı operasyonlarıyla vurulmuştu. Yine dün 9 Ekim 2019 tarihinde sat 16.00 sularında Cumhur İttifakı’nın tesis edildiği günden bugüne dek yüce devletimiz tarafından her hal ve şartta pratikte ve teorikte ortaya konulan devletin ve milletin bekası noktasında kurumsal hassasiyeti dün Suriye sınır boylarında elhamdülillah ki bir kez daha müşaade etmiş bulunduk. Türkiye Cumhuriyeti Devleti okyanus ötesinden Amerika Birleşik Devletleri’nden gelen tehditlere aldırmadan Barış Pınarı Harekatına başlamış bulundu. Hayırlı ve uğurlu olsun Rabbim hayırlı ve mübarek etsin diyorum” ifadelerini kullandı.

IŞIKVER: SONRA FIRAT’IN DOĞUSUNA GİRİLMELİ, YER GÖK TİTRETİLMELİDİR DİYE KURUMSAL GÖRÜŞÜMÜZÜ BİRİNCİ AĞIZDAN BEYAN ETMİŞLERDİR

Başkan Işıkver, “Barış Pınarı Harekatı bölgede terörist unsurları temizleme ve coğrafyaya barış ve huzur tohumlarını ekme operasyonudur. Şu net bir şekilde bilinmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti Bu coğrafyada yaşayan ve binlerce yıllık kardeşlik hukuku tesis tettiğimiz Türkmenleri, Kürtleri ve Arapları bir kez daha dünyadaki herhangi bir kirli zihniyetin oyuncağı olmanın, piyonu olmanın önünden almıştır. Bir kez daha ifade etmek istiyorum ki; bizlerin imparatorluk kültürünün 5 bin yıllık devlet geleneği budur. Bu gerekler artık çok şükür ki yerine getirilmeye başlanmıştır. Fırat Nehri’nin batısında oluşturulan güvenli bölge gibi doğusunda da bir güvenli bölgeye itiyaç olduğu, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey tarafından defalarca beyan edilmiş, yine sayın genel başkanımız en son Fırat’ın doğusunu çıyan yuvası, orası Firavun’un sığınağı, orası Yezid’in saklandığı yer, bu bölge kurumadıkça bizlerin refaha, huzura ulaşması mümkün değildir. Hazırlıklar tamam olduktan sonra Fırat’ın doğusuna girilmeli, yer gök titretilmelidir diye kurumsal görüşümüzü birinci ağızdan beyan etmişlerdir” şeklinde konuştu.

Kurban kesimi ile başlayan program Fetih Suresi’nin okunmasının ardından, şanlı ordumuzun Barış Pınarı Harekatına katılan neferleri için edilen dualarla son buldu.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2019, 19:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hasan GÜROCAK
Hasan GÜROCAK - 4 yıl Önce

Rabbım kabul buyursun ... Devletimiz var olsun

SIRADAKİ HABER

banner137