MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver Teşekkür Mesajı Yayımladı

Elazığ’a gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli, İstasyon Meydanından “2023’e doğru; Aday Belli, Karar Net” mitingi düzenledi. MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver miting sonrası açıklamada bulunarak, “Bozkurtlarımıza minnet ve şükranlarımı arz ederim” dedi.

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver Teşekkür Mesajı Yayımladı

Partisinin “2023’e doğru; Aday Belli, Karar Net” programları kapsamında 13 Kasım Pazar günü Elazığ’a gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstasyon Meydanından seslendi.

Mitinge Elazığ’dan ve çevre illerden yoğun bir katılım gerçekleşti.

Elazığ’a gelen MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, “aday belli karar net” mitingi sonrası adının verildiği hatıra ormanına giderek fidan dikti.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli daha sonra Elazığ Havalimanına geçti ve cumhur ittifakı mensupları tarafından uğurlandı.

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver miting sonrası açıklamada bulunarak, “Bozkurtlarımıza minnet ve şükranlarımı arz ederim” dedi.

IŞIKVER: TARİH YAZACAĞIMIZA İNANIYORUM

Başkan Işıkver, "1 Kasım 2022 MHP Grup Toplantımızda Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Dr.Devlet Bahçeli'nin 2023'e Doğru Aday Belli Karar Net Mitingini ilimizde yapacaklarını açıkladığı tarihten itibaren, başta şahsım olmak üzere teşkilatımızın her kademesi, partimize gönül vermiş ülküdaşlarımız ve aziz hemşehrilerimiz ile geleceği günün heyecanını ve gururunu hep birlikte yaşadık. Cenab-ı Allah'a şükürler olsun ki, Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ'da ne zaman miting yaptıysa, Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli  ne zaman ilimize geldiyse, Gakgoşlar her zaman Liderimize destek olmuş ve onu her zaman bağrına basarak göndermiştir. Bu mitingimiz de de farklı bir şey olmadı. Fakat farklı olan tek şey Elazığ tarihi boyunca, İstasyon Meydanı‘nda yapılan en görkemli, en kalabalık, en heyecanlı, en coşkulu miting olmasıdır.. Elazığlıların Liderimize olan güveni ve sadakati takdire şayan ve gözler önündedir. 2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net temalı açık hava toplantılarımızın 7'ncisini Elazığ'da yapma kararı alarak ilimizi şereflendiren, her Türk için yaşayan en büyük Türk olduğuna inandığımız, namusumuz, şerefimiz,  onurumuz, gururumuz, Bilge Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Dr.Devlet BAHÇELİ Beyefendiye, ilimize teşrif eden Sayın Divan Üyelerimize, MYK-MDK Üyelerimize, İl Başkanlarımıza, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım ile Elazığ Ülkü Ocakları Başkanı ve Yiğit Genç Bozkurtlara, mitingimizin gerçekleşmesinde, organizasyonunda ve hazırlık aşamasında büyük gayret ve fedakârlık gösteren; İl Divan Kurulu Üyelerimize, İlçe Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine,  İl- İlçe ve KAÇEP Yönetim Kurulu Üyelerimize, Belediye Başkanlarımıza, Ar-Ge ve Tanıtım Medya Birimimize, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyelerimize, Türkiye Kamu-Sen Şube Başkanlarımıza, Bağlı ve Yan Kuruluş Başkanlarımıza, düzenleme komitemize, gece yarılarına kadar miting meydanının düzenlenmesi için çalışan ülküdaşlarımıza, kapı kapı dolaşıp mitingimize davet eden mahalle başkanlarımıza, isimlerini tek tek sayamadığım bu görkemli anı tarihe altın harflerle yazılan bugünü, bizlere yaşatan yol ve dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hiç bir olayın olmadığı, herkesin güvenli bir şekilde İstasyon Meydanına gelip gittiği, mitingimizin huzur ve güvenlik içinde başlayıp ve bitmesi için yoğun ve titiz çalışma yapan güvenlik güclerimize ve gece gündüz bizleri takip eden Basınımızın Güzide Temsilcilerine minnet ve şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bu heyecan, bu coşku, bu katılım 18 Haziran 2023 te sandığa yansıyarak Elazığ'ın her zaman sahip çıktığı Genel Başkanımız ve Cumhur İttifakına yine destek olarak tarih yazacağına inanıyoruz" diye ifade etti.

Tekrardan bu gururu ve onuru bizlere yaşatan,  Genel Başkanımıza bizleri mahçup etmeyen herkese verdiği destekten ötürü teşekkür ediyor, Allah'a emanet ediyorum.

IŞIKVER: MİNNET VE ŞÜKRANLARIMI ARZ EDERİM

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver yaptığı açıklamada, “Sayın Genel Başkanımızın Elazığ Mitinginin planlama ve organizasyonunda emeği geçen Sayın Divan Üyelerimize, MYK-MDK Üyelerimize, İl Başkanlarımıza, büyükten küçüğe bütün yol ve dava arkadaşlarıma, kıymetli başkanlarıma, büyüklerime, kardeşlerime, asenalarımıza, genç bozkurtlarımıza, katılım sağlayan bütün hemşehrilerimize, ilimiz ve çevre il protokolüne, basın kuruluşlarımıza ve organizasyon boyunca güvenliği sağlayan devlet kurumlarımıza teşekkürlerimi, minnet ve şükranlarımı arz ederim” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2022, 11:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137