MHP Elazığ Kadın Kolları, Harput'ta Temizlik Yaptı

Kanal Fırat Televizyonu tarafından başlatılan temizlik kampanyasına MHP Elazığ Kadın Kolları’ndan destek geldi. Harput’ta temizlik çalışması yapan MHP Kadın Kolları üyeleri adına açıklama yapan MHP Kadın Kolları İl Başkanı Fatma Sevinç Oğuzhan “Kanal Fırat’ın daha temiz bir Elazığ projesine destek vermek amacıyla Harput’ta temizlik çalışması yaparak şehrimize katkımız olsun istedik” dedi.

MHP Elazığ Kadın Kolları, Harput'ta Temizlik Yaptı

Kanal Fırat Televizyonu ve elazigsonhaber.com İnternet Haber Sitesi tarafından geçtiğimiz gün temizlik kampanyası başlatılmıştı. Medya grubu personelleri Sivrice ilçesine giderek Hazar Gölü kıyısında; temizlik yapmış ve tüm Elazığ’ı da kampanyaya destek vermeye davet etmişti.

Kanal Fırat Televizyonu tarafından başlatılan kampanya şehir genelinde büyük ses getirirken çok sayıda sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren MHP Elazığ Kadın Kolları İl Başkanlığı da temizlik kampanyasına destek verme kararı aldı.

MHP KADIN KOLLARI HARPUT’TA TEMİZLİK YAPTI

MHP Elazığ Kadın Kolları üyeleri Harput’a giderek temizlik çalışması yaptı. Yerlerdeki çöpleri tek tek toplayan MHP Elazığ Kadın Kolları üyeleri vatandaşları da daha duyarlı olmaları noktasında uyardı.

“KANAL FIRAT’IN BAŞLATTIĞI PROJE İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

MHP Elazığ Kadın Kolları Başkanı Fatma Sevinç Oğuzhan, “MHP Kadın Kolları olarak, Kanal Fırat Televizyonu’nun daha temiz bir Elazığ projesine destek vermek amacıyla bizde Harput’taki mesire alanlarını temizleyerek, projeye katkı sunmak istedik. Hem Elazığımız hem de duyarlı vatandaşlarımız olur belki… Onlarda bu şekilde bir proje uygularlar diye düşündük. Farkındalık yaratmak adına Kanal Fırat’ın başlattığı proje için teşekkür ediyoruz. Başlattığı bu projeden dolayı bizde onlara destek olduğumuz için çok mutluyuz. Temiz bir çevre temiz bir Elazığ olsun istiyoruz. Elazığ bizim Elazığımızı temiz tutmakta bizim görevimiz. Umarım bizi gören tüm duyarlı Elazığlı vatandaşlar döktükleri o çöpleri mesire alanlarından toparlayıp öyle giderler” dedi.

MHP KADIN KOLLARI ÜYELERİ’NDEN ÇEVREYİ TEMİZ TUTALIM ÇAĞRISI

Temizliğe katılan MHP Elazığ Kadın Kolları üyeleri de vatandaşların temizlik konusunda daha duyarlı olmalarını istediler. Kanal Fırat televizyonuna da teşekkür eden kadın kolları üyeleri, “Şehrimizi tıpkı evimiz gibi temiz tutmamız gerekiyor. Temizlik imandan gelir. Çöplerimizi toplamamız lazım. Piknik yaptıktan sonrada nasıl görmek istiyorsak çevreyi öyle bırakmamız lazım” dediler.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2019, 20:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Öne çıkan demişsiniz
Öne çıkan demişsiniz - 5 yıl Önce

Diğer öne çıkan projeler nelerdi?

SIRADAKİ HABER

banner137