MHP Elazığ Eski İl Başkanı Raif Çiçek öncülüğünde Harput Ekrem Uzel İlkokulu ve Ortaokulu'nda 121 öğrenciye giyim yardımı yapıldı. Bu kapsamda okul kıyafetlerinin takdim töreni yapıldı.

Harput Ekrem Uzel İlkokulu ve Ortaokulu Okul Müdürü Sinan Saygılı Raif Çiçek’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

Saygılı, “Kendileri için bu katkısıyla öğrencilerimizin eğitimine, velilerimizin ekonomisine önemli katkılar sağlamış bulunmaktadır. Huzurlarınızda şükranlarımı arz ediyorum. Kadim şehir Harput’umuzun bu güzide okulunun öğrencilerine, desteklerinin karşılığı güzel ahlaka ve başarıyla taçlandırmak düşer” diye kaydetti.

MHP Eski İl Başkanı Raif Çiçek, çocuklara Harput’un kendisi için neden önemli olduğunu anlattı.  Çiçek, çocuklara okumaları yönünde de önemli tavsiyelerde bulundu.

ÇİÇEK: PEYGAMBER EFENDİMİZİN YAŞANTISINDAN ÖĞRENECEĞİZ

Çiçek, “Biz bugün teknolojik olarak, ekonomik olarak yükselemezsek, kalkınamazsak dış güçler bizi boğar onların esareti altına düşeriz. Onun için derslerinize iyi çalışmanız iyi yetişmeniz için hocalarınızla temasa geçmeniz, günlük olayları takip etmeniz ama bunun yanında bilimden, teknolojiden uğraşırken de insanlık, terbiye, ahlak niteliklerinden kendinizi mahrum etmemeniz. Allah nasip ederse ömür burada bir Seyyid Ahmet Çapakçuri Hazretleri adına bir vakıf kuracağız. Harput’taki çocuklarımız sürekli inşallah her sene giyimimizi gerçekleştireceklerdir. Bugün Allah’a çok şükür Devlet Bahçeli bey ile Tayyip Bey el ele verdiler okullara tercih Kur’an dersi koydular, peygamberimizin hayatını anlatan dersler koydular. Yani bizler önce insanlığın ne olduğunu, hayatın ne olduğunu peygamber efendimizin yaşantısından öğreneceğiz. Bizim başka yere başvurmamıza gerek yok oradan öğrenip yapabildiğimizi yapacağız” dedi.