MHP Genel Başkanı Bahçeli: Gakkoşlar Kılıçdaroğlu’na Dersini Verdi

Erzurum’da Konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nu Elazığ’daki afişler üzerinden hedef alarak: “Kılıçdaroğlu’nun sözleri hakaret içerikli bir iftiradır. Demirtaş’a şeref madalyası takacağım sözünün yazılı olduğu afişte poz vermesi, ‘barışacağız’ demesi, Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır” dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Gakkoşlar Kılıçdaroğlu’na Dersini Verdi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisi tarafından düzenlenen “2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı mitinginin dördüncüsünü Erzurum’da gerçekleştirdi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gündeminde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu vardı.

BAHÇELİ: GAKKOŞLAR KILIÇDAROĞLU’NA DERSİNİ VERDİ

Kılıçdaroğlu’nun Elâzığ’da gerçekleştirdiği ziyaretlerinde Selahattin Demirtaş'ın afişi önünde fotoğraf çektirmesini sert sözlerle eleştiren  Bahçeli: “CHP, İP ve diğerleri bu karanlık kervana dahil olmadılar mı? HDP’ye bakanlık sözü veren mayası lekeli suretler kimlerdir? Zillet ittifakının başını çeken CHP bu tezgahın tam ortasında değil mi? Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde Elazığ’a gitti. Gakkoşlar hamd olsun Kılıçdaroğlu’na dersini verdi. Elazığ’daki billboardlar ağyarını mani efradını cami afişlerle süslendi. Kılıçdaroğlu’nun terörist Demirtaş’a 'şeref madalyası takacağım' sözü afişe edildi. Yine Kılıçdaroğlu’nun 'Terörist Demirtaş ile Osman Kavala serbest kalsın' sözüyle 'YPG vatanını koruyan örgüttür' açıklaması cümle aleme gösterildi. CHP’li bir milletvekilinin ve aynı zamanda Kılıçdaroğlu’nun dış politika başdanışmanının utanmadan 'Türkiye maalesef Azerbaycan’a yardım ediyor' diye yaptığı açıklama da gözler önüne serildi” ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ: TÜRK MİLLETİ BÖYLESİ BİR BÖLÜCÜ İŞBİRLİĞİNİ ASLA AFFETMEYECEK

Dr. Devlet Bahçeli, “Bu pankartlarda yazılanların hepsi doğrudur, hatta fazlası vardır. Kılıçdaroğlu’nun Gakkoşların ucuz provokasyon yaptığını iddia etmesi rezil bir üsluptur, kirli bir ağızdır, hakaret içerikli bir iftiradır. Üstelik Kılıçdaroğlu, Demirtaş’a 'şeref madalyası takacağım' sözünün yazılı olduğu afişin önünde poz verip 'barışacağız' demesi Elazığ’a, Erzurum’a, Gümüşhane’ye, Erzincan’a, Bingöl’e, Bayburt’a, ezcümle bütün Türkiye’ye meydan okuma küstahlığıdır. Sayın Kılıçdaroğlu, barışmayı planladığın kimdir? Kucaklaşmayı hayal ettiğin kimlerdir? Terörist Demirtaş’ın adının geçtiği ve senin madalya takacağının yazılı olduğu afişin önünde 'barışacağız' mesajı vermen PKK’ya müzakere ve mütareke teklifi olarak görülmeyecek midir? Kılıçdaroğlu’nun, 'yurttaşlarımızın kırılan kalplerinin ne olacağını kimse düşünmüyor' açıklamasının adresi neresidir, mana ve maksadı nedir? Eğer kalbi kırık birileri varsa, onlar şehit analarıdır, şehit babalarıdır, yetim yavrulardır, dul gelinlerdir, kalbi yerinden sökülecek olanlar da şerefsiz teröristlerdir. Sayın Kılıçdaroğlu, kimi kandırıyorsun? Herkesi kör ve ahmak mı sanıyorsun? Afiş önünde paylaştığın fotoğraf, PKK’lı teröristlerle gıyaben çektirilmiş bir aile fotoğrafıdır. Bu fotoğraf, vatan haini Demirtaş’a şükran gösterisi, seninleyim mesajıdır. Türk milleti böylesi bir bölücü işbirliğini asla affetmeyecek, zamanı geldiğinde bunun hesabını zillet ittifakının her partisinden birer birer soracak, burunlarından fitil fitil getirecektir” açıklamalarında bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137