MHP Elazığ İl Başkanlığı görevine getirilen Semih Işıkver, medya grubumuzu ziyaret etti. Medya grubumuzu gezen MHP İl Başkanı Işıkver, çalışma sistemi hakkında bilgiler aldı.

MHP İl Başkanı Semih Işıkver, Oğuzhan Demir’in MHP’den Milletvekili Aday Adayı olması nedeniyle MHP Elazığ İl Başkanlığı görevine getirildiğini belirtti. Başkan Işıkver, göreve geldikten sonraki ilk medya ziyaretini Kanal Fırat’a gerçekleştirmek istediklerini belirterek, “Kanal Fırat göğsümüzü kabartıyor. Partim adına Yasemin hocam şahsında Kanal Fırat’a teşekkür ediyorum” dedi.

“BÖYLESİNE GÜZEL BİR YAPIYI KAZANDIRDIĞI İÇİN YASEMİN AÇIK HOCAMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İl Başkanı Semih Işıkver, “Görev değişimi ile ilgili söylenecek çok şey yok aslında. Yapılacak çok şey var. Bizde o yüzden çok hızlı bir giriş yaptık. Mevcut İl Başkanımızın Milletvekili Aday Adayı olma nedeniyle istifası ile boşalan MHP İl Başkanlığı koltuğuna Sayın Genel Başkanımızın taktirleri, İl Yönetim kurulunun da almış olduğu kararla 26 Nisan 2018 tarihinde başlamış olduk. Tabi önümüzde seçime hazırlanmak için 58 günlük bir süreç vardı. Bu sebeple yaklaşık 10 gündür uyumadan, dinlenmeden, yorulmadan, yılmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün de ilk medya ziyaretimizi ilimizin ilk ulusal medya grubu olan Kanal Fırat'a gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Daha evvel; İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de birçok televizyonunun stüdyosunu gezme fırsatım oldu. Ama bugün bu yapı bir kanalın, bir radyonun veya bir medya kuruluşunun nasıl yürütüleceğini gösterme adına göğsümüzü kabartan bir bina ortaya çıkmış. Ben şahsım adına, ve partim adına evvela size teşekkür ediyorum. Zeki Bey’in şahsında, Yasemin Hocamın şahsında Kanal Fırat'a teşekkür ediyorum. Bu yapıyı Elazığ’a kazandırdıkları için. Bu ölçekte Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da böylesine büyük bir şekilde yayın yapan başka bir kanalın olmadığını sizden öğrendik. Bununla daha çok gururlandık. Başarılarınızın devamını diliyorum. Şehrimiz adına katma değer sağlayan böylesine güzel bir yapıyı kazandırdığı için Yasemin Açık hocama da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“MERKEZDE VE İLÇELERDE ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI”

Seçim süreciyle de ilgili değerlendirmelerde bulunan MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, "3 Mayıs itibariyle bizim başvurularımız sona erdi. 21 Mayıs 2018 tarihine kadar aday adaylığı süreci ve aday adaylarımızın kampanyası devam ediyor. Tabi bu süreçte biz teşkilat olarak seçim koordinasyon merkezimizin ve seçim bürolarımızın hazırlığını yaptık. İlçelerde, merkez ilçede ve şehir merkezinde çok ciddi çalışmalarımız başladı. Partililerimizle kucaklaşmaya başladık. Bu süreçte partimize çok ciddi üye katılımı ve çok ciddi teveccüh var. İnşallah bu teveccühün artarak devam etmesi için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Bu noktada biz partimizden evvel ülkemiz için, milletimiz için, devletimiz için hayırlı bir sonuca vesile olmasını istiyoruz. 24 Haziran 2018 erken genel seçimlerinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Yukarıda liderlerin fikri irtibatını birlikteliğini Elazığ’da sahaya yansıtmak için, AK Partinin yereldeki yöneticileri ile beraber inşallah bundan sonraki süreçte 24 Haziran’a kadar el birliği ile bir kampanya yürüteceğiz. Umarım milletimiz için, devletimiz için güzel bir sonuca vesile olur" dedi.

“HEDEFİMİZ BİRDEN FAZLA VEKİL”

MHP olarak hedeflerinin Elazığ’da birden fazla milletvekili çıkarmak olduğunu da söyleyen MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, “Elazığ’da 1977 yılından itibaren MHP Milletvekilleri var şehrimizi temsil eden. Hedefimiz; ilk defa bu seçimlerde Elazığ'da bir milletvekili değilde birden fazla milletvekilini meclise göndermek. MHP olarak hedefimiz budur. Bir milletvekili çıkartmayı başarısızlık olarak değerlendiriyoruz. Biraz iddialıyız bu konuda. Bir hedefte koyduk önümüze 100 bin oy alırız dedik, Allah’ın izniyle fazlasını da alacağız. Milletimiz bu noktada bize verdiği desteğe devam etsinler. İnşallah devlet için, millet için hep Elazığ için mikroda yerelde şehrimiz için ama genelde bizi bekleyen milyonlarca Müslüman Türk için, islamın geleceği için, devletimizin bekası için inşallah hayırlı sonuçlara gebedir. Bizde elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.