Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Semih Işıkver, İl Genel Meclis Üyeleri ve yönetimi ile birlikte Kovancılar İlçesi’ni gezdi.

Çakırkaş, Bayramyazı köylerini ziyaret eden MHP Heyeti, daha sonra ilçede temaslarda bulunarak, esnafın sıkıntılarını dinledi.

IŞIKVER: VATANDAŞIMIZIN KAPISINA GİDER, SESİNE KULAK VERİRİZ

İlçe Teşkilatını da ziyaret eden MHP İl Başkanı Işıkver, “Bizlerin görevi, insanımız ile bir araya gelerek hemşehrilerimizin sorun, sıkıntı ve taleplerine çözüm üretmektir. Beşeri hayatın içerisinde karşılaşılan sorun ve sıkıntıların çözümlenebilmesi adına kapımız her zaman vatandaşa açık olduğu gibi biz de gerektiğinde vatandaşımızın kapısına gider, sesine kulak veririz. Yaptığımız bu tip gezilerde sadece ilçe merkezlerinde değil köylerimizde de hemşehrilerimizle bir araya gelmekteyiz” dedi.

IŞIKVER: ESNAFIMIZIN TALEBİNİN İLGİLİ MAKAMLARA İLETİLEBİLMESİ İÇİN GAYRET SARF EDECEĞİZ

Ziyaretleriyle ilgili açıklama yapan Işıkver, “Kovancılar esnafımızın genellikle merkezden geçmekte olan Karayolları ağındaki bulvarın yaklaşık 4km’lik kısmının deforme oluşundan ötürü bir şikayetleri var, böylesine yoğun bir trafik yükü olan bir yolun kilitli parke yerine sıcak asfalt olması gerektiğini, böylelikle hem trafik akışının rahatlayacağını hem de ticari döngüye faydası olacağını ifade ediyorlar, bu konuyla ilgili bizler de esnafımızın talebinin ilgili makamlara iletilebilmesi için gayret sarf edeceğiz” ifadelerine yer verdi.