MHP İl Başkanlığı'ndan Fethi Sekin Külliyesi Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver Şehit Fethi Sekin Külliyesinin tamamlanması için yapılması gereken konularla ilgili şehidimiz Fethi Sekin’in ailesi ile bir araya geldi. Başkan Işıkver, “üzerimize düşen ne varsa yerine getireceğimizi, şehidimizin muhterem babası ve dayısına bir kez daha ilettik. Ayrıca Türk Hukuk Enstitüsü Elazığ Şubesi de hukuki olarak sureci üstlenmiş ve gerekli hukuki işlemleri başlatmıştır” dedi.

MHP İl Başkanlığı'ndan Fethi Sekin Külliyesi Açıklaması

Milliyetçi hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Baskil İlçesi'nde yapılacak olan Fethi Sekin Külliyesi ile ilgili şehidimizin ailesi ile bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.

Yapılan toplantıda, Türk Hukuk Enstitüsü Elazığ Şubesi’nin hukuki süreci üstlendiğini belirterek Şehit Fethi Sekin Külliyesi ile ilgili ellerinden geleni yapabileceklerini şehidimiz Fethi Sekin’in ailesine ilettiler.

“AZİZ HATIRASINA SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver yaptığı açıklamada, "Kahraman Şehidimiz Fethi Sekin adına Baskil ilçemizde yapımına başlanan ancak bir türlü tamamlanmayan akabinde bizlerin girişimleri ve Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın da yapımı üstlenmesiyle Külliyenin tamamlanması için Elazığ’ın öz evlatları olarak üzerimize düşen ne varsa yerine getireceğimizi, şehidimizin muhterem babası ve dayısına bir kez daha ilettik. Külliyenin tamamlanması için yapılacakları şehidimizin ailesi ile istişare ederek karara bağladık. Aynı zamanda Türk Hukuk Enstitüsü Elazığ Şubesi de hukuki olarak sureci üstlenmiş ve gerekli hukuki işlemleri başlatmıştır. Şehidimizin hatırasını incitecek her türlü olumsuzluğun karsısında olacağımızı ve aziz hatırasına sonuna kadar sahip çıkacağımızı kamuoyuna saygıyla bildiririz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137