MHP İl Teşkilatı, Meclis Üyeleri ve Muhtarlarla Bir Araya Geldi

MHP il başkanlığının düzenlediği ‘köy toplantıları’ programında il genel meclis üyeleri ile köylerin temsilcileri muhtarlarla bir araya getirdi. Toplantıda muhtarlar, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin 13 Kasım tarihindeki mitingine de davet edildi.

MHP İl Teşkilatı, Meclis Üyeleri ve Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Köy Toplantıları” kapsamında muhtarlarla, il genel meclis üyeleri bir araya geldi.

Toplantıda konuşan MHP İl Genel Meclis Üyeleri Aytunç Sunguroğlu ve Osman Dilek, ayrım yapmaksızın köylerin sıkıntılarını çözmek için çaba sarf ettiklerini söyledi. 

Sunguroğlu, “Bizler Milliyetçi Hareket Partisi il genel meclis üyeleri olarak özel idarede elimizden geldiğince gücümüzün yettiğince sonsuz bir mücadele yaparak sizlerin ihtiyaçlarını arzularını bir program çerçevesinde yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Dilek, “Bir tek şiarımız var. Hak, hukuk ve adalet. Bu sadece bizim şiarımız değil. Bizim teşkilatımızın da partimizin de ön plana çıkardığı bir durumdur. Bunun için bütün köylerin tamamına hizmet götürmek için mücadele veriyoruz” diye kaydetti.

Tadım Muhtarı Bahattin Yıldırım, Merkez Köy Muhtarlar Dernek Başkanı Mahmut Ergün, MHP İl Başkan Yardımcısı İbrahim Hanege, Bağımsız İl Genel Meclis Üyesi Cuma Telçeken ve MHP Merkez İlçe Başkanı Yunus Bal da toplantıda mitinge davet çağrısı yaptılar.

MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Alper Erdem de, kendilerine iletilen sorunları çözmek için Elazığ ve Ankara’da yetkili makamlarla bir araya geldiklerini kaydetti.

ERDEM: ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Erdem, “Muhtarlar olarak özellikle il genel meclisine ve belediye meclisinde yapmış olduğumuz çalışmalarda sizlerden gelen talepleri elimizden geldiği kadar ve genel merkezimizin takibiyle gerçekten mutluluk ve gurur duyuyoruz. Gerek Elazığ ilinde gerek Ankara’da sizlerden gelen talepleri itinayla ve özenle genel başkan yardımcılarımızla ve genel başkanımıza takdim ederek bunları çözüm amacına ulaştırmak üzere çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Toplantıda muhtarlara seslenen MHP İl Başkanı Semih Işıkver de, Türkiye’nin büyük idealleri olan bir ülke olduğunu söyledi.

Başkan Işıkver, “Toplumun hiçbir kesimini rengine, inancına, mezhebine, diline, ırkına göre sınıflandırmadan gruplandırmadan kamu hizmetiyle buluşturabilme adına MHP’nin Elazığ il genel meclisinde ana muhalefet kimliğini teslim ettiğini hepinizde müşade etmişsinizdir. Ülkemiz için büyük Türk milletimiz için dünyanın dört bir yanında nefes alan 350 milyon Türk için ne kadar kıymetli ise bizim il genel meclisinde, belediye meclisinde ilimiz için yapmış olduğumuz hak, hukuk ve adalet arayışımızda bu ölçekte kıymetlidir” dedi.

Işıkver konuşmasının sonunda 13 Kasım tarihinde MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin gerçekleştireceği mitinge Elazığlıları davet etti.

IŞIKVER: MİTİNGE SİZLERİN KATILIMINI ÖZELLİKLE İSTİRHAM EDİYORUM

Işıkver, “Elazığ tarihinde, cumhuriyet tarihinde sizin kadar fedakar, sizin kadar kadirşinas bu kadar direnç gösteren, bu kadar toplumun milletin insanımızın vatandaşlarımızın hakkını hukukunu koruyan bu kadar inanmış bu kadar kaliteli bu kadar düzeyli bir topluluk görmediğimi ifade etmek istiyorum. Sizler ile beraber görev yapmak bizler için şereftir. Muhtarlarım sağ olun var olun. Kalbinizde Allah sevgisi bayrak sevgisi vatan sevgisi millet sevgisi ile hiçbir zaman kendinizi öncelemeden her seferinde devlet sıkıştığında millet sıkıştığında bizim muhtarlarımız olarak toplumumuzun önüne düştünüz koştunuz yürüdünüz. Gittiniz bir yerde sıkıntı varsa çözümü için mücadele ettiniz. Bir kez daha ve son bir kez daha kendi şahsım adına bugüne kadarki bütün mücadele de gönlünüze yazdığınızı kalbinize yazdığınızı bu ulvi mukaddesat duygularla bu kutsiyet duyguların yanında da yüzde 1 de olsa ben kardeşiniz Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver içinde olsa bu Pazar günü mitinge genel başkanımızın sözü Türkün nefes aldığı bütün coğrafyalarda Türk dünyasının 350 milyonluk Türk dünyasının rehber şahsiyatı Türkiye her sıkıştığında Türkiye her siyaset bunalıma girdiğinde her zaman taşın altına gövdesini koyan büyük lider Dr. Devlet Bahçeli’nin Elazığ’da düzenleyeceği mitinge sizlerin katılımını özellikle istirham ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137