MHP Palu İlçe Teşkilatı, sorunları dile getirerek basın açıklaması yaptı.

YAZAR: HİZMET NOKTASINDA GÖRDÜĞÜMÜZ EKSİKLİKLERİ BELİRTMEK İÇİN TOPLANDIK

Palu İlçe Başkanı Mehmet Yazar, “Bugün burada ilçe halkıyla yaptığımız istişareler sonucu, ilçemiz genelinde özellikle hizmet noktasında gördüğümüz eksiklikleri belirtmek ve ilçemizde yarım kalan çalışmaları yakından takip ettiğimizi açıklamaktayız. İttifak partisi olarak, seçim meydanlarında vatandaşlarımıza verilen sözleri hatırlatmak ve hizmetin her bireye, haneye ulaşması noktasında il teşkilatımızla beraber sahada olduğumuzu ifade etmek adına toplanmış bulunmaktayız” dedi.

YAZAR: GAYRET GÖSTERMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR

İlçe Başkanı Yazar, “Halkımızın partimize olan güvenini ve teveccühünü boşa çıkarmamak adına 7 bin yıllık kadim bir ilçe olan Palu’muzun hak ettiği yere gelebilmesi için, il başkanımız Sayın Semih Işıkver başkanlığında yeni ilçe teşkilatımızla beraber her türlü çalışmayı beraber yapmak ve gayret göstermek boynumuzun borcudur. Yeni yönetim kadromuzla beraber halkımızın sorunlarını çözüm bulma adına yaptığımız ziyaretlerde ilçede yaşayan vatandaşlarımıza seçim zamanında verilmeyen sözlerin bir çoğunun tutulmadığını öğrendik” diye kaydetti.

YAZAR: YAPAĞIZ DEDİĞİMİZ PROJELERDEN HANGİSİNİ HAYATA GEÇİRDİNİZ

Yazar, Palu halkımız adına soruyoruz? Palu, Kovancılar bölge hastanesinin ne zaman temeli atılacak. Palu, Kovancılar su arıtma tesisi ne zaman yapılacak? Palu Küçük sanayi sözünüz ne oldu? İki yıllık yüksek okulu sözünüzü ne zaman tutacaksınız? Palu gençlik merkezi sözünüz  ne zaman faaliyete geçecek. İlçe emniyet binamız ne zaman yapışacak? Yapım aşamasında olan yeni itfaiye binamızdaki son durum nedir ve ne zaman hizmete açılacak? Yılan hikayesine dönen Arıcak yolu ne zaman bitecek? Palu Gökdere Köyü ile Beyhan yolundaki köprüyle ilgili çalışmanızın son durumu nedir? Palu çarşı mahallesi, Cumhuriyet mahallesi, kültür mahallesi ve numune mahallesini kapsayan taşkın koruma projenizdeki son aşama nedir? Palu devlet hastanesinde uzman doktor ihtiyacı ne zaman giderilecek? Gençlerin istihdamına yönelik çalışmalarınız var mı? Bunlarla beraber halkımıza yapağız dediğimiz projelerden hangisini hayata geçirdiniz” şeklinde konuştu.

YAZAR: SEÇİMLERİNİN TEKRARLANMASI GEREKTİĞİNİ HER ZAMAN İFADE EDECEĞİZ

Başkan Yazar, “Palu’daki kutuplaşmanın son bulması adına Belediye seçimlerinin tekrarlanması gerektiğini her zaman ve her platformda ifade edeceğiz. Partim ve ilçe teşkilatım adına Palu halkını saygıyla selamlıyorum.