Seçime 1 gün kala MHP Elazığ Milletvekili adayları yine sahadaydı.

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaş ve esnafla tek tek tokalaşarak destek isteyen adaylar, sorun ve talepleri de yerinde dinledi.

MHP 1.sıra Elazığ Milletvekili Adayı Oğuzhan Demir’in bu defaki durağı Saray Cami çevresi oldu.

DEMİR “ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZ VAR”

Milletvekili adayı Demir, seçim sürecini değerlendirerek “ 24 Haziran erken genel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı kapsamında yaptığımız seçim gezilerinde Saray Camisi civarında eski şire meydanı esnaflarımızla ve vatandaşlarımız ile konuşma imkânına sahip olduk. Esnaflarımız da SKK primlerinde ve vergi indirimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin seçim beyannamesinde ki maddeleri anlatma imkânı bulduk. Esnaflarımız vatandaşlarımız sağ olsun Milliyetçi Harekât Partisini, Genel Başkanımızı sahiplenmişler. Bizlere tam destek konusunda hem fikirler. Allah nasip ederse 24 Haziran günü iyi bir netice ile şehrimizi temsil etme hakkına sahip olursak şehrimiz tüm sorunları ile konulara vakıfız. Çözüm önerilerimiz var. İnşallah bizde şehrimize hayırlı hizmetler yapabilmek için elimizden geleni yaparız. Hemşerilerimize vermiş oldukları destek dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

MHP 2. Sıra Elazığ Milletvekili adayı Fahir Şaşmaz, Hemşerimizi kurtlar vadisi oyuncusu Kenan Çobanla birlikte soluğu Palu, Karakoçan ve Kovancılar ilçelerinde aldı.

Milletvekili adayı Şaşmaz ilçe ziyaretlerini uzun kuyruklu konvoylar eşliğinde gerçekleştirdi.

 Şaşmaz; “ELAZIĞ’IN SESİNİ ANKARA’DA GÜR BİR ŞEKİLDE DUYURACAĞIZ”

MHP’ye Elazığ genelinde büyük bir ilgi var diyen Şaşmaz, seçim süresince Elazığ’daki en büyük sıkıntıya değinerek “ 15 Temmuz darbe süresince Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin darbe boyu ve sonrasında yapmış olduğu destekler hiçbir protokol imzalamadan ülkenin birliği ve dirliği için Tayyip Erdoğan’a destek vererek halkımızda büyük bir vefa duygusu geliştirmiştir. Bu vefa duygusu Allah’ın izni ile sandığa yansıdığında Elazığ en az iki tane belki 3 tane vekil çıkaracak güce gelecektir. O zaman da hizmet nasıl geliyor muhalefette olsa ya da iktidar da olsa Milliyetçi Hareket Partisinin sesini nasıl duyuruyor bunu bütün Elazığ’a göstereceğiz. Elazığ’da en büyük sıkıntı vatanda ile temas olamaması. Vatandaşımızın vekillere sesini duyuramaması. Biz Allah nasip eder vekil olursak Elazığ’ın sesini Ankara’da gür bir şekilde duyuracağız” şeklinde aktardı.

Beş Milletvekili adayı daha sonra Olgunlar mahallesindeki mitingine katıldı.

Adaylar olgunlar mahallesinde büyük bir coşkuyla karşılandı.

IŞIKVER “5 TANE ADAM GİBİ ADAMI GETİRDİM”

Mitingin açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Semik Işıkver, seçim yasaklarından dolayı son ziyaretimiz” diyerek “ Seçime iki gün var üç gün var. Ben bile anlamıştım olgunlara gideriz. Giderken de herhalde sıkıntımız olur son bir destek isteriz diye düşünmüştüm. Ben size yarısından fazlası vekil olmuş 5 tane adam gibi adamı getirdim” dedi.

 Özbey ; “MHP 24 HAZİRAN AKŞAMI İKTİDARIN EN GÜÇLÜ ORTAĞI OLACAKTIR”

MHP 3. Sıra Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Orhan Özbey ise bu defa kendi mahallesinde söz aldı, destek isteyerek “ Beni meclise göndermeye varmışınız. Kendi mahallenizden birinin sizi mecliste temsil etmesini istiyor musunuz? Allah sizlerden razı olsun. MHP bu seçim ile birlikte tüm dünyaya bir şey göstermeye çalışmıştır. Verilecek toprağımızın olmadığını, terk edilecek her hangi bir ilimizin olmadığını, paylaşılacak vatanımızın olmadığını, vazgeçilecek tek bir insanımızın olmadığını, indirilecek bayrağımızın olmadığını gösteren kanıtlayan bir seçim olmuştur bu seçim. Bu seçim MHP’nin galibiyeti ile son olacak. MHP 24 Haziran akşamı iktidarın en güçlü ortağı olacaktır” diye kaydetti.

Soluğu emekliler derneğinde alan MHP. 4 sıra milletvekili adayı Mesut Aksan, sorunları ve talepleri dinledi.

AKSAN ; “EMEKLİLERİMİZE BAYRAM İKRAMİYESİ HAKKI TANINDI

Milletvekili Adayı Aksan sözlerine, bende emekli bir babanın oğluyum diyerek başladı ve ekledi, “emeklilerin sıkıntılarını iyi biliyorum” diyerek “ Güzel olan bir çalışmayı hatırlatmak istiyorum. Cumhur İttifakı üzerinden meseleye yaklaşarak seçim öncesi güzel bir vaat vardı. O vaat de gerçekleştirilmiş oldu. Emeklilerimize bir ikramiye gerçekleşti. Emeklilerimize bayram ikramiyesi hakkı tanındı. Bu bağlam da emeği geçmiş devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz” diye aktardı.