31 Mart seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Teşkilatı Mollakendi ve Palu’nun Beyhan Beldesi’nde Seçim Koordinasyon Merkezi Açtı.

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, belediye başkan adayları ve teşkilat üyeleri ile birlikte Mollakendi’ye geçerek, açılan SKM açılışına katıldı.

IŞIKVER: KENDİSİNE BAŞARILAR DİLİYORUM

Semih Işıkver, Elazığ’daki 20 seçim bölgesinde seçim iddiasını sürdürdüğünü belirterek, partilerinin Mollakendi Belediye Başkan Adayı Onur Yücedal’ın her an yanında yer aldıklarını söyleyerek, “20 seçim bölgesinde de iddiasını ortaya koymaya devam etmekte. Bugün de şu ana kadarki çalışmalar ile teşkilatımızın çok beğendiği, çok da destek verdiği Onur Yücedal kardeşimizin Mollakendi beldemizde açmakta olduğu seçim iletişim merkezinin açılışı için toplanmış bulunmaktayız. Ben kendisine başarılar diliyorum. Yolu bahtı açık olsun. Ve her noktada yanında olduğumuzun bilinmesini isterim. Tabii ki burada herkes kendi iddiasını koyma adına bir şeyler anlatıyordur ama Onur kardeşimiz bizim kardeşimizdir. Sonuna kadar Mollakendi’yle ilgili her türlü tasarrufun yanında olacağımızın bilinmesini isterim” ifadelerinde bulundu.

Semih Işıkver’in konuşmasının ardından seçim bürosu açıldı.

Daha sonra Palu İlçesi’nin Beyhan Beldesi’ne geçen MHP İl Bakanı Semih Işıkver ve beraberindekiler kalabalık vatandaş topluluğu tarafından karşılandı.

IŞIKVER: HİÇ KİMSEYE SÖZ VERMEDİM

Beyhanlılara seslenen MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Beyhan adayları Bayram Öztürk’e inandıklarını belirterek, seçimlerden zaferle çıkacaklarını söyleyerek, “20 seçim bölgesinde belediye başkan adaylarını belirlerken herhangi bir seçim bölgesinde il genel meclisi yahut belediye meclis üyelerini belirlerken hepiniz siyasi partilerin seçim ve aday belirleme süreçlerini yakinen biliyorsunuz. Hiç kimseye söz vermedim. Burada ekranların huzurunda söylüyorum. Bir kişiye dahi söz vermişliğimiz yoktur. ‘Ya sen şu sıradasın da, ya sen şu sırada adayımızsın da’. Ama bir kişiyi ayrı tuttuğumu da genel merkeze dahi söyledim bundan 3 ay evvel Bayram Bey yanımıza geldiğinde benim böyle bir niyetim var dediğinde yanlışsam düzeltsin 1 hafta bana müsaade et, dedim. Erken konuşmayayım bana yakışmaz, dedim. Birinci hafta dolduğunda aradım dedim ki abi hayırlı uğurlu olsun. Sen Milliyetçi Hareket Partisine de, Beyhan’a da yakışırsın. Aslan gibi bir adamsın” dedi.

IŞIKVER: ADAYLARIMIZIN AĞZINDAN ÇIKAN SÖZ BİZİM SÖZÜMÜZDÜR

Partilerinin belediye başkan adaylarının hayata geçirecekleri her çalışmada yanlarında olacaklarını vurgulayarak, “Adaylarımızın ağzından çıkan söz bizim sözümüzdür, genel başkanımızın sözüdür. Üretecekleri her türlü projede projeksiyonda bizler onların yanındayız diyorum. Ne geliştirirlerse geliştirsinler ben götüreceğim diyorum genel merkeze. Ben Devlet Bey’e ulaştıracağım, ben ondan olur alacağım, ben ondan kaynağı çıkaracağım ben ondan yardım getireceğim diyorum” ifadelerine yer verdi.

IŞIKVER: CUMHURBAŞKANIMIZIN ARKASINDAYIZ

Işıkver, Cumhur ittifakını sonuna kadar sahiplendiklerini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için her türlü bedeli ödeyeceklerini kaydederek, “Cumhur İttifakı zemini bizim namusumuzdur. Devletin bekası, milletin selameti uğruna bir Cumhur İttifakı zeminini sonuna kadar sahipleniriz. Sayın Cumhurbaşkanı bizim büyüğümüzdür, Sayın Cumhurbaşkanı için her bedeli öderiz. Ki biliyorsunuz Elazığ’da son yerel seçimler çok yakın sonuçlarla bitti ve bizim itirazlarımız neticesinde sandıkların yüzde 5’ini, 6’sını açarak yeniden saymaya başladık ama YSK sonradan karar verdi durun dediler. Ben o yüzde 5’in açılması esnasında bütün sayıma refakat etmiş bir kardeşiniz olarak şunu ifade etmek istiyorum. Her açılan oyda Milliyetçi Hareket Partisine mührü basan herkes aynı zamanda Cumhurbaşkanımıza da mührü basmıştır. Ülkücü Hareket sözünde sadıktır, sözünde sabittir. Cumhurbaşkanımızın arkasındayız. Sonuna kadar her türlü bedeli ödemeye hazırız. Bunu burada Beyhan’da ifade etmek isterim” diye konuştu.

 MHP Beyhan Belediye Başkan Adayı Bayram Öztürk, kendilerini yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür etti

Konuşmaların ardından, Beyhan SKM’nin açılışı yapıldı

Daha sonra Palu ilçesine geçen MHP İl Başkanı Semih ışıkver,MHP Palu Belediye Başkan Adayı Muhammet Septioğlu’nu da ziyaret etti.