MHP Yeni Hizmet Binasının Açılışını Yaptı

MHP il teşkilatı yeni hizmet binasının açılışını Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın’ın katılımıyla gerçekleştirdi.

MHP Yeni Hizmet Binasının Açılışını Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi, il başkanlığı yeni hizmet binasının açılışını düzenlenen törenle gerçekleştirdi

Törenin açılışına Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın, MHP’nin diğer illerden gelen milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik ve AK Parti yönetiminden isimler, MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban ve MHP’liler katıldı.

YALÇIN: CUMHUR İTTİFAKINA 24 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE GÖSTERDİĞİ TEVECCÜH BUNUN EN BÜYÜK DELİLİDİR

Açılışın ardından değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın, “Milletimizin Cumhur İttifakına 24 Haziran seçimlerinde gösterdiği teveccüh bunun en büyük delilidir. Bilindiği gibi Sayın Genel Başkanımın 15 Temmuz ihanet teşebbüsünü boşa çıkarmak üzere hasıl olan milli mutabakatını siyaset cephesinde de temellendirmek için Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte Cumhur İttifakını ortaya atmışlardır. Yeni ayrılıkçı planların hayata geçirilmesini de önlemeyi hedefleyen Cumhur İttifakı birlik ve bütünlüğümüze, beka ve egemenliğimize kasteden düşmanlarımıza ve onların yerli iş birlikçilerine karşı vücuda gelen muazzam toplumsal refleksin politika cephesine yansımasıdır” ifadelerini kullandı.

YALÇIN: KUTSALLARA SAYGISIZLIK VE DEĞER TANIMAZLIĞI TERCİH ETMEKTEDİR

Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Türkiye’nin yarınlarını garanti altına alacağına şüphe bulunmayan bu büyük ve tarihi projenin başarısından rahatsız olan çevrelerse CHP’nin öncülüğünde oluşturan işbirlikçi bir cephede yoluna devam etmektedir. İşbirlikçi cephe, farklı bir ittifaktır. Toplumda karmaşayı, tefrika, fitne ve ayrımcılığı temsil etmektir. Sayın Cumhurbaşkanı’nın illet, Genel Başkanın da zillet dediği bu ittifak politikada çıkarcılık, step necilik ve yancılığı teşvik etmektedir. Dava anlayışında kutsallara saygısızlık ve değer tanımazlığı tercih etmektedir. Fikirde sathilik, basitlik ve pespayeliği yeğ eylemektedir. Aidiyete gevşeklik ve hovardalığı benimsemektedir” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Atilla
Atilla - 5 yıl Önce

Semih Yalçın chpyi eleştireceğine kendi partisine baksın.fikirden davadan bahsediyor birde.Milliyetçiliği bitirdiniz ne konuşuyorsunuz siz? iyi ki internet varda şu görüntüleri tekrar hatırlıyoruz: https://www.youtube.com/watch?v=XZ_0rECMsEk

Mert
Mert @Atilla - 5 yıl Önce

AK Partili İsmet Yılmaz'ın Sivas'ta Ak Parti'ye verilecek oyun cennete giriş için berat belgesi sayılacağını açıklamasının ardından, MHP Lideri Bahçeli'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi alınamazsa ülkenin varlığının tehlike gireceğini söylemesi, 31 Mart'ta belediye başkanı ve muhtar seçmek için sandığa gideceklerini düşünen seçmenlerde endişeye yol açtı. Çöpü kimin toplayacağı, kimin park bahçe yapacağı, toplu taşımayı düzenleyeceği ve ikametgah belgesi vereceği gibi konuları netleştirmek üzere 31 Mart'ta düzenlenecek olan yerel seçimler, Cumhur İttifakı cephesinden gelen son açıklamalarla birlikte farklı bir kimliğe büründü. Bir anda yanlış belediye başkanını seçerlerse Türkiye Cumhuriyeti'nin yıkılacağını, o da yetmezmiş gibi ölünce cehenneme gideceklerini öğrenen seçmenler, 31 Mart'ta tam olarak ne olacağıyla ilgili yetkililerden net bir açıklama bekliyor... Kaynak: Zaytung. :-)

Türker
Türker @Atilla - 5 yıl Önce

Şükrü bey verdiğiniz videoyu izledimm. o günleri unutanlar burada yorum yapıyorlar işte.o videoyu açınca başka önerilerde çıkıyor youtubede onlarda çok iyi merak eden bakabilir zaten. unutanlar var belliki..

korhan
korhan @Atilla - 5 yıl Önce

mhp akp ile birleşmiş kendileri seçilmezse ülkede beka sorunu olacak diyor halka.kendileri dışındaki herkese terörist diyorlar işbirlikçi diyorlar. yandaşlarıda bunlara inanıp her gün aynı sokakta yürüdüğü insanlara komşularına kardeşlerine kolayca terörist diyebiliyor. yazık..

burak
burak @Atilla - 5 yıl Önce

MERT kimsenin terör örgütleriyle kol kola gezdiği yok. Senin gibi düşünmeyenlere bu şekilde yakıştırma yapamazsın.Ne kadar kolay bunu diyebiliyorsun? ispatın yok birşeyin yok.Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı ? sizle ittifak yapmayanlar sizin gibi düşünmeyenler terörist mi oluyor? insanda biraz muhakeme sorgulama özeleştiri eleştiri olur.boş boş konuşuyorsunuz.

MERT
MERT @Atilla - 5 yıl Önce

ESKILERI GETIRIP BU BÖYLE DEMEK YERINE SIZIN BULUNDUGUNUZ SIYASI PARTILER TERÖR ORGUTLERIYLE KOL KOLA GEZIYORSUNUZ... MESELE MEMLEKET ISE OYUMU HAK EDENE VERIRIM PARTI MARTI TARTISMASI YARATMAYIN

Ferhat
Ferhat @Atilla - 5 yıl Önce

Kimin arka bahçede "hav hav" olduğu gayet açık "EZİKLER" adlı şahsiyet :)

belli
belli @Atilla - 5 yıl Önce

kimin ezik olduğu belli.atilla beyin verdiği youtube linkini izle biraz.gelmişsin burda laf yetiştiriyorsun. her yorum yapan doğruları söylemiş. inkar edebiliyor musun?

Ezikler
Ezikler @Atilla - 5 yıl Önce

BÜTÜN IYI PARTI CHP SAADET BURDA:))) HAV HAV HAVVV

Oktay
Oktay @Atilla - 5 yıl Önce

"SAHTEKARSINIZ" RUMUZLU YORUMcuya cevap : FETÖ siyasi ayak araştırılması önergesi - AKP VE MHP RED. Andımızın tekrar okutulması önergesi - AKP VE MHP RED. T.C. ibaresinin tekrar konulması önergesi - AKP VE MHP RED. Askerlerimizin donarak şehit olması önergesi - AKP RED MHP ÇEKİMSER. Suriyeli sığınmacıların gönderilmesi önergesi - AKP RED MHP ÇEKİMSER. EYT Önergesi - AKP RED MHP ÇEKİMSER. Çorlu tren kazasının araştırılması önergesi - AKP RED MHP ÇEKİMSER. İstanbul havalimanına Atatürk adı verilmesi - AKP RED MHP ÇEKİMSER. Hayvanlara işlenen fiilin suç kabul edilmesi - AKP RED MHP ÇEKİMSER. 3600 ek gösterge - AKP RED MHP ÇEKİMSER. Tarımdaki mazottan ötv ve kdv kaldırılması - AKP RED MHP ÇEKİMSER. Şehit ailelerinin ev sahibi yapılması - AKP RED MHP ÇEKİMSER. Ve daha birçok önerge ve kanun teklifinde mhp red/çekimser. hadi sana mhp ile mutluluklar.

Şahin
Şahin - 5 yıl Önce

Millete Hakaret Partilere oy getirmez, MHP Elazığ da hüsrana uğrayacak

Nuri
Nuri - 5 yıl Önce

Semih Yalçın'ın hakaretlerinden sonra MHP ye değil ama Bilal Hoca için oy verecekler geri çekilecektir.

pehlivan
pehlivan - 5 yıl Önce

oyumuz millet ittifakına olacak.

Vatandaş
Vatandaş - 5 yıl Önce

MHP de kimse tarafından sevilmeyen Semih Yalçın'dan başka getirtilip konuşturulacak isim bulunamamış mı? Şu konuşmalara bakarmısın , Zillet İllet,İhanet,İşbirliği, vatan hainliği , sözleri ile kutuplaştırıp, 24 haziranda emanet oylar dahil 43 bin oylamı seçim kazanacaksın, MHP nin Elazığ da neden başaramadığı ortada

burak
burak - 5 yıl Önce

akp=mhp. akpye oy vermeyip mhpye verecem diyenler iyiler mi acaba? mhpnin bu ülkeye bir faydası varmı? akpye yıllarca neler söylediler kalktılar sonra ortak oldular. Milliyetçiliği falan hikaye bunların. Gerçek milliyetçiler şuanki mhpye oy vermez. şimdi kalkmış chpyi eleştiriyor. insan önce aynaya bakar

arif
arif @burak - 5 yıl Önce

eceviti erken seçime götüren,koalisyon ihtimallerini yok edip tekrar akpnin önünü açan,çok zayıflamış akpye destek atıp başkanlığı referandumdan geçirmeye ve tekrar bitmiş akpye hem destek çıkıp hem erken seçim bombasıyla tekrar diriltmeye kadar onlarca beceri içeren eylemleri gerçekleştiren çok değerli mhp kalkmış millete zillet diyor.milliyetçilik taslıyor. memlekete yaptığı bir tane faydası var mı?

sözde milliyetçiler
sözde milliyetçiler - 5 yıl Önce

MHPnin milliyetçilikle alakası yoktur.MHpden bu memlekete fayda gelmez..Şu konuşmalar şu ağızlar ne kadar kavgacı kutuplaştırıcı olduklarını gösteriyor. Bunlar ancak yaşlı başlı kadının evini gece yarısı yüz kişiyle basıp tehdit ederler (Meral akşenerin evini).. iftira fitne asıl sizde. milliyetçilik size kaldıysa vay halimize. Gerçek milliyetçiler size oy vermeyecek. Oyumuz Millet ittifakına.

Cengiz
Cengiz @sözde milliyetçiler - 5 yıl Önce

Semih Yalçın'ın hakaretleri MHP adına Elazığ da kırılma noktasıdır. Artık MHP yarıştan düşmüştür.

ogün
ogün - 5 yıl Önce

sensin zillet ! hadi ordan sende. iyi partideki adamlar zamanında sizinle birlikteydi.Sizleyken iyilerdi sizden ayrılınca mı zillet oldular?Zamanında chp ile sizde ittifak yapmıştınız.Siz ittifakken chp iyidi şimdi mi zillet oldu?MHPNİN şu ülkeye bir tane faydasını yazın.AKPyi hükümete mhp getirdi 2002de.yıllarca akpye laf söyledi sonra gitti akp ile ittifak yaptı.böyle bir parti işte..sonra gitti başkanlığı verdi akpye. şimdide kalkmış zillet falan filan.kime zillet diyorsunuz siz?toplumun %60ı mı zillet? insanları kutuplaştırdınız böldünüz yeter artık bu yaptığınız. arkadaşlar iyi partiye ve chpye söylenenlerin doğruluğu yok. kazanamayacaklarını anladıkları için bu şekilde politika yapıyorlar.Şu laflara bak zillet işbirlikçi çete bilmem ne!!!!!!! hadi ordan. milliyetçilik kimlerin eline kalmış. yazık yazık


SIRADAKİ HABER

banner137