MHP’de Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

MHP’de seçim heyecanının yanı sıra bir de devir teslim heyecanı yaşandı. MHP İl Başkanı Oğuzhan Demir’in milletvekili aday adayı olmasının ardından boşalan koltuğa düzenlenen davullu zurnalı devir teslim töreniyle Semih Işıkver oturdu.

MHP’de Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Davul Zurna eşliğinde Milliyetçi Hareket Partisi’nde İl Başkanlığı koltuğuna Semih Işıkver oturdu.

Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa eden Oğuzhan Demir, başkanlığı Semih Işıkver’e teslim ederek, “Milletvekili aday adayı olmak için sayın genel başkanımızın müsaadeleri ile 26 Nisan 2018 tarihi itibariyle MHP Elazığ İl Başkanlığı görevinden istifa etmiş bulunmaktayım” değerlendirmelerinde bulundu.

“BEKLENTİLERİMİZ YÜKSEK OLUP, BAŞARACAĞINDAN DA EMİNİZ”

Düzenlenen devir teslim töreninde yeni başkan Işıkver’e hayırlı olsun temennisinde bulunan Demir, “Yeni il başkanımızın çok büyük hizmetler yapacağını ve başarılı işlere imza atacağını bilmenin manevi huzuru içindeyim. Tekrardan tüm teşkilat başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerimize bu güne kadar ki hizmet süremde şahsıma verdikleri değerden dolayı teşekkür ediyorum ve haklarını helal etmelerini istiyorum. Var ise bende haklarımı teşkilattaki tüm dava arkadaşlarıma helal ediyorum. Çıktığım bu meşakkatli yolda desteklerini bekliyorum. Yeni il başkanımıza Elazığ İl Başkanlığı görevini devrediyorum. Sayın il başkanımızdan beklentilerimiz yüksek olup, başaracağından da eminiz ”diye kaydetti.

“YÖNETİM KURULUNDAKİ ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM”

MHP İl Başkanlığı koltuğuna oturan Yeni Başkan Semih Işıkver de, “Bu mukaddes görevi şahsıma layık görmesi maksadıyla öncelikle genel başkanımız Devlet Bahçeli’ye ardında da yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ederim. Rabbim bizlere ay gökte kaldıkça aksakallıların, ağzı Kur’an-ı Kerimli anların, bacıların niyazlarıyla can bulmuş göreve hayırlı eylesin ”dedi

“MHP TÜM UNSURLARIYLA KOŞMAYA HAZIRDIR”

Ardından seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Işıkver, “Aday adaylığı adaylık ve sıralama huşularında taktir sayın genel başkanımızındır. MHP tüm unsurlarıyla koşmaya hazırdır. 300 milyonluk Türk dünyasının son kalesi Türkiye Cumhuriyetinin yenidünya düzeninde yer alması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2018, 15:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137