Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığı’nın “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı” Elazığ Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi salonunda yapıldı.

Toplantıya, MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, MHP MYK Üyesi Alper Erdem, MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanı Yunus Bal, il, ilçe ve belde yönetimleri, il ve belediye meclis üyeleri, MHP gençlik kolları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanı Yunus Bal,  2023’te başarıyı yakalamaya çalıştıklarını söyledi.

BAL: EN İYİ ZAFERİ KAZANACAK NEFERLERİZ

Başkan Bal yaptığı açıklamada, “Bizler bugün bu salonda lider ülke Türkiye’nin 2023 vizyonunu geleceğe nasıl taşırız, nasıl daha iyi yerlere getiririz diye bunların savaşını vereceğiz. En iyi zaferi kazanacak neferleriz inşallah. Rabbim bizleri lider ülke olmaya ve 2023’te başarıyı yakalamaya nasip etsin” ifadelerini kullandı.

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, elazığ’ın problerinin genel merkeze ulaştırılacağını kaydetti.

IŞIKVER: MUHABBET KÖPRÜSÜ KURMAYA GELDİLER

Başan Işıkver konuşmasında, “Divan üyelerimiz bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Elazığ’ın problemlerini saygıdeğer liderimize ve genel merkezimize ulaştırma bağlamında buradaki sıkıntılarımız çözebilmek için yanımızda olamaya, dertlerimiz ile hemhal olmaya, bir muhabbet köprüsü kurmaya geldiler. Bu salonu dolduran önemli dava insanları ile bu şuara sahip bu ahlaka sahip dava arkadaşlarımla olmanın mutluluğu yaşıyorum” diye kaydetti.

MHP MYK Üyesi Alper Erdem, her daim sahada olacaklarına değindi.

ERDEM: YARIN YİNE SAHALARDA OLACAĞIZ

Erdem açıklamasında, “Liderimizin emirleri ile dün sahalardaydık, bugün sahalardayız, yarın yine sahalarda olacağız. Hamd olsun ki çok kıymetli il başkanımız uç beyimiz Semih Işıkver başkanımız 4 seneyi aşkındır yılmadan, yıkılmadan, yorulmadan davaya ve kendine yakışır dik duruşu ile bu kutsal davayı tek başına omuzlarına alarak gece gündüz demeden mücadelesine devam etmektedir” dedi.

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, Devlet Bahçeli’nin selamını getirdiklerini söyledi.

ÖZYÜREK: ELAZIĞ’IN YİĞİT İNSANLARI İLE BUNLARI YENECEĞİZ

Milletvekili Özyürek yaptığı konuşmada, “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı kapsamında bugün sizlerleyiz. Sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin selamlarını ve sevgilerini sizlere getirdim. Bir kovit illeti ile bütün dünya ve ülkemiz maalesef karşı karşıya geldi. koranavirüsten dolayı da hem Avrupa ülkeleri hem de ülkemiz bundan derinden etkilendi. Ama maalesef bunun üzerinden bile Millet İttifakı siyaset yapamaya devam ediyor. Bunlar geçecek Allah’ın izniyle. Hem buradaki 6’lı masa ve işbirlikçiler hem de dışarıdaki işbirlikçilerini, Cumhur İttifakı, asil Türk Milleti ve Elazığ’ın yiğit insanları ile beraber bunları yeneceğiz” dedi.

ATAY: TEK ŞEY VARDIR TERÖR SORUNU

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, “Davamıza gönül vermiş yiğit Gakkoşlar, bu toplantılarımızın amacı yerinde sizlerle beraber bu altılı ittifakın gerçek yüzünü sizlerle paylaşmak ve anlatmak. Bizim Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhuriyeti devletinin de kürt vatandaşı ile ilgili bir sorunu yok. Türkiye’de bir Kürt sorunu da yok var olan tek şey vardır terör sorunu” dedi.

Toplantı sonunda partiye katılan yeni üyelere rozetleri takıldı.