Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı, partililer ve şehit aileleri ile iftar programında buluştu. Program Kur’an-i Kerim Tilaveti ile başladı.

Açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Semih Işıkver, şehitlerimizi anarak “ Bu topraklara komünizm gelmesin diye şahadete yürümüş değerli abimlerim, şehitlerimiz gerekse asker ve polis teşkilatında görev yapan kıymetli şehitlerimizin yakınları. Ben hepsinin şahsında Cevdet Kartaş’ın şahsında hepsini hasret minnet ve özlem ile anıyorum. Değerli şehit yakınları sizler en değerli yakınlarınızı bu yolda bu devlet bu millet yaşasın diye toprağa düştüler. Ben sizlerden hakkınızı helal etmenizi istesem de biz sizlere ne yapsak da azdır” şeklinde aktardı.

 Raif Çiçek ; “MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜMEKTE”

Ardından Ülkücü isimlerden Raif Çiçek, “herkesin oy vermesini temin etmeye çalışmalıyız” diyerek Milliyetçi Hareket Partisinin çığ gibi büyümekte olduğuna dikkat çekerek “ Bu seçim önemli bu seçime önce kendi akrabalarımızdan kendi köylerimizden başlayarak herkesim den büyümesini temin etmemiz lazım. Hiç kimseyi ihmal etmemiz lazım. Bizleri zayıf göstermek güçsüz göstermek isteyen güçler vardır. Onlara inanmayın. MHP çığ gibi büyümekte. Yoluna azimle kararlılıkla devam etmekte ve yoluna yürümektedir. Sayın milletvekillerimiz tertemiz insanlar” diye kaydetti.

Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili adayları söz aldı.

MHP 5. Sıra Milletvekili Adayı Sami Selen, “Şehit düşen yiğitleri saygı ve rahmetle anıyorum” dedi ve katılımcılara teşekkür ederek “ Ben şehit düşüne yiğitleri saygı ve muhabbet ile selamlıyorum. Bugün bunları bir araya getiren özelik ile il başkanımıza ve yönetimimize ülkü ocakları başkanımıza hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Adayı Mesut Aksan ise “Ülkücü kimdir?” diye sordu ve ardından yanıtladı; “ Beyaz bir atın üzerinde beyaz elbiseler giyerek çamurun içeresinde dörtnala koşan bir attan üzerine çamur ve leke sürdürmeyen insandır. O yüzden ülkücü, türlüğü, İslam’a, ahlaki değerlere haram getirmeyen insandır” şeklinde aktardı. 

 Orhan Özbey ;“SİZLERİN DE DESTEĞİ LAZIM”

“Gece gündüz çalışıyoruz” ifadelerini kullanan Milletvekili Adayı Orhan Özbey, “Elazığ’da en yüksek oyu çıkararak şehitlerimize olan sorumluluğumuzu çıkarmış olacağız” diyerek “ Bizler sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Gece gündüz çalışıyoruz. Gece gündüz insanlara ulaşmaya çalışıyoruz. Tek başına yeter mi elbette ki yetmez. Mutlaka sizlerin de desteği lazım. Sizlerin bize güç vermesi lazım. Birlikte beraber olmamız lazım. Bugün buraya gelerek bizlere destek verdiniz. İnşallah seçim gününe kadar bu desteğiniz devam eder. Elazığ’da belki de tarihte görülmemiş en yüksek oyu en yüksek sayıda milletvekili çıkararak ülkeye karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirmiş oluruz. Allah sizlerden razı olsun” ifadelerini kullandı.

 Fahir Şaşmaz ; “BU DAVA ŞAHADETE YÜRÜYÜP DE DÖNMEYENLER İLE ÖLÜMÜNE KALIPTA ÜLKÜSÜNDEN DÖNMEYENLERİN DAVASIDIR”

MHP 2. Sıra Milletvekili Adayı Fahir Şaşmaz, “bu dava şehadete yürüyüp dönmeyenler ile ölümüne kalıp da ülküsünden dönmeyenlerin davasıdır” diye konuşarak “ Şehitlerimiz ve gazilerimiz olmadan yaşadığımız toprak vatan olamaz. Ülkemizin istikbali için canını seve seve feda eden kahramanlarımızın aileleri ise bizlere birer emanettir. Şehitlerimizin ve gazilerimizin ailelerinin haklarını korumak boynumuzun borcudur. Bu dava şahadete yürüyüp de dönmeyenler ile ölümüne kalıpta ülküsünden dönmeyenlerin davasıdır. Çıktığımız bu yolda bizi muvaffak eylesin” diye kaydetti.

Oğuzhan Demir,  “EN AZ 3 BOZKURT ELAZIĞ’I TEMSİLEN GİDECEK”

Mecliste Elazığ’ı en az 3 bozkurttun temsil edeceğini belirten MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Oğuzhan Demir, MHP’nin Elazığ’da tarihindeki en yüksek oyu alacağını belirterek “ Bizler hepimiz çalışmak zorunda olan insanlarız. Bu seçim gerçekten çok önemli. Milliyet Harekât Partisinin saha çalışmalarında gördüğümüz gibi tarihinde alabilecek en yüksek oyu ve çıkarmadığı ikinci üçüncü milletvekilini Allah izni ile iki tamam gibi üçüncü Milletvekilini de çıkarabilecek oy potansiyeline sahip. Tabi bu sadece bizim kendi gücümüz ile yürütme imkânımız yok. Sizler gönül taşlarımız, ülkü taşlarımız MHP’ye oy vermeye hidayet eden genel başkanımızın bizleri sahiplenen hemşerilerimizin desteğine inşallah ki en az 3 Bozkurt Elazığ’ı temsilen gidecek” ifadelerine yer verdi.