Mağaza, ürün çeşitliliği ve hizmet kalitesini, sıcak ve keyifli bir alışveriş ortamında sunuyor Haftanın 7 günü, 09:00-22:00 saatleri arasında hizmet verecek olan Elazığ Cumhuriyet Migros mağazası, 645 m2 satış alanı ve 990 m2 toplam alanı ile müşterilerine hızlı ve kolay alışveriş imkânı sağlıyor.

Zengin çeşitli taze ürün gruplarının sağlıklı ve hijyenik koşullarda satışa sunulduğu mağazada; kasap reyonunun yanı sıra, sebze meyve, kuru gıda, züccaciye, fırın ve kozmetik reyonları bulunuyor. Bölge halkı, tüm temel ihtiyaçlarını Migros kalitesi ile en uygun fiyatlarla karşılayabiliyor. 7 bini aşkın çeşit ürünün satışa sunulduğu mağazada; iyi tarım, iyi et ve en iyi kalitede ürünler, güler yüzlü hizmet anlayışı ile müşterilere ulaşıyor.

Ayrıca mağazanın müşteriler için geniş bir otoparkı da mevcut. Uygun fiyatlarıyla aile bütçelerini destekleyen Migros, Türkiye'nin 81 ilindeki mağazaları ve online kanallarıyla müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerini kesintisiz karşılarken, kusursuz alışveriş deneyimi sunarak geleceğin perakendesini kurguluyor.