Milletimiz, Seçimlerde Desteğini Sürdürecektir

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, uluslararası alanda Türkiye’nin gücünü göstermek, terörle mücadelenin devamı için milletin Cumhurbaşkanı Erdoğan, cumhur ittifakı ve Ak Parti’ye destek vereceğini söyledi.

Milletimiz, Seçimlerde Desteğini Sürdürecektir

Ak parti’nin Elazığ’daki seçim çalışmalarına destek vermek üzere gelen Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Gazi Caddesi Esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Elazığlıların bugüne kadar Ak parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a coşku ile destek verdiğini ifade eden Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, bu desteğin kendilerini memnun ettiğini söyledi.

“ TÜRKİYE CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A İLK TURDA DESTEK VERECEK”

Alpay,24 Haziran’da da milletin, uluslararası alanda Türkiye’nin gücünün gösterilmesi, terörle mücadelenin devamı için cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur ittifakı ve Ak Parti’ye destek vereceğini belirterek “ Gördüğümüz şu ki şehir aynı coşku ve hissiyatı ile Ak Partiye olan desteğini devam ettirecek. Bunu görmek gerçekten bizi çok mutlu ve memnun ediyor. Terör ile mücadele devam ediyor. Terör ile mücadelenin başının ezildiği teröristlerin nerdeyse tamamının kafasını kaldıramadığı vatandaşımız görüyor. Bütün dünya bunu görüyor. Bunun yanında ayrıca uluslararası alanda sınırlarımız dışında Türkiye’nin ulusal güvenliğine karşı saldırıları kararlı bir şekilde, güçlü bir devlet olarak daha uzak noktada. Bunu izin vermediğini görüyor. Vatandaş terör ile mücadelenin zaafa uğramasından endişe ediyor. Türkiye’nin her türlü terör örgütüne karşı milli güvenliğini koruma yaklaşımı içeresinde. Buna zarar verecek en küçük bir şeye müsaade etmeden devam ettirdiğini görüyor. Onun için uluslararası alanda Türkiye’nin gücünü arttırmak adına hem Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ilk turda destek verecek. Aynı zaman da Cumhur İttifakına destek vererek parlamentoda büyük çoğunluğunu yeniden sağlayarak yoluna devam edecek. Bu konuda Allah’a hamt olsun milletimizin de kararlı olduğunu görüyoruz” ifadelerine yer verdi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137