Milletvekili Açıkkapı Değerlendirmelerde Bulundu

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Elazığlıların sevdiği, gurur duyduğu bir lider” dedi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ’a gelişini değerlendirdi. Vatandaşlara seslenerek, “13 ocak’ta Elazığlıların her zaman verdikleri desteği daha çok arttırmalarını rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Açıkkapı Değerlendirmelerde Bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 Ocak Cumartesi günü Elazığlılarla buluşacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ’a gelmesine sayılı günler kala AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, değerlendirmelerde bulundu.  

“HEMEN HEMEN HER YIL ELAZIĞ’A GELEN BİR LİDER”

Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Cumhurbaşkanımız sağ olsun Elazığ’a çok gelen bir lider. Yani 2013’ten bugüne kadar 4 veya 5 inci gelişidir. Hemen hemen her yıl Elazığ’ gelen bir lider” ifadelerini kullandı.

“ÇOK YOĞUN VE ÇOK KALABALIK BİR ŞEKİLDE KARŞILAYALIM”

“Vatandaşların 13 Ocak’ta düzenlenecek mitinge her zamankinden daha çok destek vermelerini” temenni ettiğini ifade eden Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Elazığ’ın gerçekten sevdiği, gurur duyduğu bir lider. 13 Ocak’ta inşallah il kongremiz olacak Sayın Cumhurbaşkanımızda bu kongreye icabet edecekler. Ben büyün hemşerilerimizden bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanımıza verdiği desteği tekrar fazlasıyla vermelerini istirham ediyorum. 13 Ocak’ta inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızı çok yoğun bir şekilde, çok kalabalık bir şekilde inşallah karşılayalım ve inşallah mutlu bir şekilde gelip mutlu bir şekilde dönsün dileğim bu” şeklinde konuştu.

“ELAZIĞ’A POZİTİF BAKAN VE DESTEKLEYEN BİR LİDER”

“Düzenlenecek miting için hazırlıkların devam ettiğini” dile getiren Milletvekili Açıkkapı, “Cumhurbaşkanımız gerçekten her ile olduğu gibi Elazığ’a da pozitif destekler noktasında da bakan ve destekler veren bir lider. Dolayısıyla Cumhurbaşkanımızı teşkilatlarımızla birlikte milletvekillerimizle birlikte bütün teşkilatlarımızla, mahalle temsilcilerimiz, köy temsilcilerimiz. Bütün kademelerimizle birlikte en güzel şeklide karşılamak için hazırlıklarımıza inşallah başlıyoruz. Sağ salim gelsin sağ salim gitsin inşallah” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137