Milletvekili Açıkkapı, İlçede Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Önce ilçe hastanesini gezdi, ardından Meslek Yüksek Okulunda incelemelerde bulundu. Kültür Merkezi İnşaat alanında ki çalışmaları da yerinde inceledikten sonra, hasta ziyaretinde de bulunmayı ihmal etmedi. TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi ve Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı’nın bu defaki durağı Baskil ilçesi oldu.

Milletvekili Açıkkapı, İlçede Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

TBMM Plan ve bütçe komisyon üyesi ve Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı’nın bu defaki durağı Baskil İlçesi oldu.



Elazığ Ak Parti Milletvekili Ejder Açıkkapı tek tek tokalaştı, Hal hatır sordu, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Milletvekili Açıkkapı, İlk olarak Baskil İlçe Hastanesini ziyaret etti.

Bütün birimleri tek tek gezen Milletvekili Açıkkapı, hem çalışanlarla sohbet etti, hem de hastaların durumları hakkında bilgi aldı.

“EN GÜZEL ŞEKİLDE HİZMET VERMEYE ÇALIŞIYOR”

“Allah devletimize zeval vermesin” diyen Milletvekili Açıkkapı, “Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Baskil İlçemizde Belediye Başkanımızda, İlçe Başkanımızla, teşkilatlarımızla ve Baskilli hemşerilerimizle beraber bir dizi çalışmaları yerinde görmek üzereyiz. Sağlıkçı kardeşlerimizle de bugün burada bir araya geldik. Gerçekten Allah devletimize zeval vermesin. Türkiye’nin birçok ilçesinde olduğu gibi bugün Baskil’de de çok güzel hizmetlerin yapıldığını hep birlikte müşahede ettik. Baskil Devlet hastanemiz bugün çok güzel bir hizmeti yerine getiriyor. 15 doktoruyla sağlık personeliyle Baskilli kardeşlerimize en güzel şekilde hizmet vermeye çalışıyor. Tabi hastanemiz gerçekten yatakhaneleriyle 5 yıldızlı otellerin sahip olduğu donanımlara sahip. Sahip olduğu cihazlarla son teknolojik cihazlarla hastalarımıza hizmet veriyor. İnşallah eksiklerimiz çok fazla değil. Nisan ayından itibaren bu eksikliklerimizi de gidereceğiz. Baskil Devlet Hastanesi inşallah Nisan ayından sonra çok güzel şekilde buradaki hemşerilerimize hizmet verecek. Tabi buranın ilçemize kazandırılmasın da rolü olan kardeşlerimiz var, geçmişte hizmet veren kardeşlerimiz var. Belediye Başkanımız var ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere onun yol arkadaşları, Ak Parti hükümetimize, Başbakanımıza, Bakanlarımıza, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Buradan inşallah yine bir güzel bir hizmet, Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret edeceğiz. Yine Belediye Başkanımızın yaptırmış olduğu, yaptıracağı kültür merkezini inşallah inşaatını birlikte gezeceğiz. Belki evde yaşlılarımızın, hastalarımızın ziyareti olacak. İnşallah bugünü Baskil’e ayırdık. Bizleri misafir eden bütün Baskilli hemşerilerimize teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“İLÇEMİZE ÇOK GÜZEL HİZMETLER VERİYOR”

Baskil Belediye Başkanı Av. İhsan Akmurat ise, “Öncelikle Sayın Vekilim, İlçe Başkanım, Her daim yanımızda olan, Baskil’imizin yanında olan Vekilimize medya kanalıyla teşekkür etmek istiyorum. Her zaman Baskil’imizin, Baskil insanımızın yanında olan Vekillerimize bugünde vekilimiz Sayın Ejder Açıkkapı’yı İlçemizde ağırlamaktan şeref duyduğumu belirtmek isterim. Hizmete giren ve yakın zamanda da hizmete alınacak birçok eserin de sizlerin eşliğinde ziyaret etmiş olacağız. İlçe hastanemizi ziyaret ettik. İlçe Hastanemiz 15 Doktoruyla, yaklaşık 38 personeliyle Baskil’imizin 6 mahallesine 60 köyüne, 215 mezrasına hizmet veriyor. Tabi ilçe hastanemiz 2014-2015 yılında inşaatına başlandı. 2, 2 buçuk yıllık süre içerisinde de hizmete alındı. Şu an uzman doktorlarıyla, yine sağlık personeliyle ilçemize çok güzel hizmetler veriyor. Ben burada sizlerin huzurunda doktorlarımıza, sağlık personellerimize teşekkür etmek işitiyorum. Çünkü Vatandaşın bir şikayeti olduğu zaman ilk kapısını çaldığı makamlardan biride Belediye’dir. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum ben 9 yıldır belediye başkanıyım, İlçemizde sağlık alanında özellikle doktorlarımız ve personel, sağlık personelimiz açısından bir şikayet gelmedi. Buda şunu gösteriyor ki doktorlarımız ve sağlık personelimiz vatandaşımıza çok güzel hizmet verdiği oradan anlaşılıyor” şeklinde konuştu.

Baskil İlçe hastanesindeki temaslarının ardından Milletvekili Açıkkapı ve beraberindekiler soluğu Fırat Üniversitesi Baskil Meslek Yüksek Okulunda aldı.

“ÜÇÜNCÜ PROGRAMIMIZI AÇIYORUZ”
Baskil MYO Müdürü Prof. Dr. Alper Osman Öğrenmiş, “2012 yılında kuruldu ve tek programla öğrenci almaya başladı. Ardından ikinci programın açılması için müracaatlarımız oldu ve şu anda da üçüncü programımızı açıyoruz. Alternatif Enerji Kaynakları konusunda da 30 alımı için gerekli müracaatlarımızı yaptık. Okulumuz devletimizin güzide imkanları kullanılarak burada yaklaşık 3 milnyon liralık bir yatırımla bitti inşaatımız. 2017 Kasım ayında da buraya taşındık” diye konuştu.



“ELAZIĞ’IMIZIN PARLAYAN YILDIZI OLACAKTIR”

Baskil Belediye Başkanı Av. İhsan Akmurat ise, “İlçemizde son zamanlarda gerek hastanesiyle, gerekse meslek yüksekokuluyla gerekse kültür merkeziyle ve yeni yapılacak hükümet konağı hizmet binası yine şehidimizin ismini taşıyacak kahraman şehidimiz Fethi Sekin gençlik merkezi ile ve geçen hafta yine görüşmüştük. Ankara’da Sayın Milletvekilim Ejder Bey yine Metin Bey’le Bilim Teknoloji Bakanımıza gittik. Baskil ihtisas, plastik ihtisas OSB’si ile Elazığ’ımızın parlayan yıldızı olacaktır ilçemiz. Tabi bu tür hizmetlere vesile olmak, bu tür hizmetler için gayret ve çaba göstermek gerçekten bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” diye söyledi.

“İLÇELERİYLE BİRLİKTE KALKINAN BİR TÜRKİYE ARZULUYORUZ”
Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı’da, “Tabi ilçelerimizin bu tür hizmetlerle tanışması aslında ilin bir bütün olarak kalkınması açısından önemli. Biz sadece il merkeziyle değil, ilçeleriyle aslında büyümek isteyen bir anlayışa sahibiz. Bu anlamda biz Türkiye’nin her bir yerinde birçok noktasında ilçeleriyle birlikte kalkınan bir Türkiye arzuluyoruz. Tabi bu binanın bu meslek yüksekokulunun yapılmasında özellikle bizleri tetikleyen belediye başkanımıza, teşkilatlarımıza, Baskilli hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Tabi bir teşekkürü de Sayın Rektör hocamıza yapıyoruz. Sayın Rektör hocamız bu taleplere kayıtsız kalmadı ve teklifini yaptı. Bizler de siyasi irade olarak 4 arkadaşımızla teşkilatlarımızla meslek yüksekokulunun buraya kazandırılması anlamında Kalkınma Bakanlığıyla, Başkanımın da ifade ettiği gibi ki o dönemde Kalkınma Bakanımız Bingöl Milletvekilimiz, şu anki başkan yardımcımız Sayın Cevdet Bey’di. Yusuf Coşkun Bey Bakan Yardımcısı gerçekten büyük emekleri var, onlara da teşekkür ediyoruz.

Baskil Kültür Merkezi İnşaat alanında da temaslarda bulunan Açıkkapı ve beraberindeki heyet, çalışmaları yerinde inceledi.

İlçe belediyelerimize örnek olacak bir çalışma diyen Milletvekili Açıkkapı, Baskil Belediye Başkanına teşekkür etti.

Milletvekili Açıkkapı, Baskil’e giderde Baskil halkına konuk olmaz mı?

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ELAZIĞLI
ELAZIĞLI - 6 yıl Önce

HE YAV BASKİLE NE HİZMETLER YAPILMIŞ ÜFFFFFFFFFFFFFFFF

SIRADAKİ HABER

banner137