Ak Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Muhtarlar Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı Murat Gülbasan ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Açıkkapı’ya teşekkür ederek, sorunlarını anlattı. Başkan Gülbasan, “Son bir yıl içerisinde sıkıntılarımız birikti. Hükümet olarak yapmış olduğunuz çok başarılı çalışmalar var. Yalnız Elazığ’da özellikle fakir ailelere yönelik yapılan çalışmalar tamamen başarısız. Hizmet konusunda bu varoş mahalleler dediğimiz mahallelere bu 4 yıl içerisinde pek hizmet alamadık. Mahalledeki yaşayan vatandaşlarımız bu konuları gündeme getirmemizi istiyor” dedi.

AÇIKKAPI: HÜKÜMETİMİZİN ÇOK CİDDİ ÇALIŞMALARI VAR

Milletvekili Ejder Açıkkapı ise “muhtarımızın dile getirdiği konular aslında AK Parti olarak 16 yıldır hassasiyetle üzerinde durduğumuz konulardır. Özellikle sosyal yardımlaşma, gelir düzeyi düşük olan ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yönelik hükümetimizin çok ciddi çalışmaları vardır. Başta sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Kurucu Liderimiz bu hizmetleri 81 milyona ulaştırırken hep Allah rızası gözeterek bu gayretleri göstermekte. Bizlerde onun yol arkadaşları olarak illerde ilçelerde bu konulara ehemmiyet vererek ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermeye yönelik çalışmalar yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

AÇIKKAPI: BU HAKSIZLIĞI ORTADAN KALDIRIRIZ

İfade edilen konular araştırıla bilinir. Bir haksızlık varsa, bir yanlışlık varsa tabiki bu yanlışlığı gidermekte bizim boynumuzun borcudur. Hem bizim hem sayın valimizin. Bu konuda bizden yardım talep ederseniz, gelir düzeyini daha ciddi bir şekilde takip ederiz. Varsa bir haksızlık bu haksızlığı ortadan kaldırırız. Çünkü bizler hükümet olarak Cumhurbaşkanımızın ehemmiyetle üzerinde durduğu bir konuda eğer bir istismar varsa, bu istismara sebep olan kişilerle ilgili gerekli tahkikatı ve idari soruşturmayı da mülki idare amirlerimize açtırırız. Bu konuda hiçbir tereddüttünüz olmasın” dedi.

Toplantı mahalle ve köy muhtarlarının sorun ve talepleriyle devam etti.