Milletvekili Açıkkapı Oda Başkanlarını Ziyaret Etti

Ak Parti Elazığ Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ejder Açıkkapı, geçtiğimiz günlerde seçimi yapılan oda başkanlarını ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Milletvekili Açıkkapı Oda Başkanlarını Ziyaret Etti

Ak Parti Elazığ Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı yeniden başkan seçilen esnaf odalarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Milletvekili Açıkkapı bu kapsamda Elektronikçiler, Fotoğrafçılar, Saatçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Elazığ Esnaf ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.

“MUHAFAKATLARININ DEVAMINI DİLİYORUZ”

Elektronikçiler Oda Başkanı Seyfettin Kara yaptığı konuşmada, “Genel kurulumuzdan sonra bizleri ziyaret eden değerli milletvekilimiz Ejder Açıkkapı ya, değerli büyüğümüz Fikret Çeliğe bizleri ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Sayın vekilimin muhafakatlarının devamını diliyoruz. Kendisine hepsine saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“BİZDE ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ”

“Odanın Sorunlarını İlgili Yerlere İleteceklerini” Belirten Ak Parti Elazığ Milletvekili Açıkkapı, “Ben kendilerine ve yönetim kurullarına başarılar diliyorum. Sayın başkanım da tabi kendi sıkıntıları ile ilgili bir iki kelamda bulundular. Bakanlık veya kendi konfederasyonları ile de yapılacak görüşmeler ile bu sıkıntıları da gündeme getirmek için inşallah bizde elimizden geleni yaparız. Ben bizleri ağırladıkları için başkanımıza teşekkür ediyorum. Kendisi ile birlikte yönetim kuruluna başarılar diliyorum Allah hayırlı kılsın inşallah” şeklinde konuştu.

“BEN GURUR DUYDUM”

Elazığ Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fikret Çelik ise, “Ejder Açıkkapı ya çok teşekkür ederim. Ziyaretinizden dolayı tabi kongremizde geldi. Daha evvelden pek geliyordu ama müsait değillerdi. Bu sefer geldiler ben gurur duydum. Ejder abinin babası ile bizim 40 yıla yakın siyasetimiz, dostluğumuz var. Sizlerde beni ziyaret ettikten sonra kendisine teşekkür ederim. Her zaman kapım açıktır. Kendisine başarılar dilerim. Her zaman yerini muhafaza etmek için Allahtan niyaz ederim” diye konuştu.

“GÜZEL HİZMETLERİNE BUNDAN SONRADA DEVAM EDECEK”

Milletvekili Açıkkapı ise Fikret Çelik’in “şehre önemli hizmetleri olduğunu” vurgulayarak, “ Tekrar göreve seçilen değerli büyüğümüz baba dostumuz Fikret abimiz üyelerinin teveccühü ile yeniden başkan lığa seçildi. Bu vesile kendisini hem ziyaret ettik hem de tebrik ediyoruz. Gerçekten uzun yılardır bu şehre hizmetleri olan değerli büyüklerimizden birsidir kendisi. Ben inanıyorum ki bu güzel hizmetlerine bundan sonrada devam edecek. Çünkü bu tür görevlide uzun soluklu kalabilmek gerçekten zordur. Ama Fikret başkanım üyeleri ile birlikte kurmuş olduğu güzel bağ ile yeniliyor. Tekrar bu şehre önemli hizmetlerinin olacağını düşündüğümüz. Kendisine tekrar hayırlı olsun diliyorum. Saygılarımı sunuyorum” diye söyledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2018, 22:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137