Milletvekili Adayı Özbey, Baskil İlçesini Gezdi

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı Orhan Özbey, seçim çalışmalarına Baskil ilçesinden devam etti. İlçenin sorunlarını dinleyen Özbey, sorunların çözümü için söz verdi.

Milletvekili Adayı Özbey, Baskil İlçesini Gezdi

MHP Elazığ 3. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Orhan Özbey, Baskil ilçesini ziyaret etti.

İlçe sakinleriyle bir araya gelen Orhan Özbey, vatandaşların bayramını kutladı.

Sorunları da dinleyen Prof. Dr. Özbey, sorunların çözümü için çalışacaklarını belirterek, “Benim için Baskil her şeyden çok önemli. Baskil’in ne ihtiyacı olursa. Baskil’e yapılacak her şey benim için önemli. MHP hükümette olduğu sürece Baskil’e yapılacak her şeyi ben üstleniyorum.  Baskilliler bir tepki göstersin”dedi.

ÖZBEY: BASKİLLİLER, BASKİLLİ BİR ADAY OLARAK BANA SAHİP ÇIKTILAR

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan MHP Elazığ 3. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Orhan Özbey, “Baskilliler, Baskilli bir aday olarak bana sahip çıktılar, benim yanımda olacaklarını, bana destek çıkacaklarını ve MHP’ye yoğun bir şekilde oy vereceklerini beyan ettiler. Ben hepsinden Allah razı olsun diyorum. Baskil Elâzığ’ın nezih ilçelerinden biri hem nezih bir ilçemiz hem de ihmal edilmiş bir ilçemiz. Baskilli hemşehrilerimiz yoğun bir şekilde ak partiye verdiği desteğin karşılığını yatırım olarak diğer konularda almadıkları belli etiller. Özellikle Basil’de gençlerin yoğun bir şekilde kahvehanelerde zaman geçirmeleri, zaman geçirecekleri ortamların olmaması ve özellikle üçlü koalisyon döneminde Baskil’de kayısı ile ilgili yapılan yatırım ve desteklerin ondan sonra yapılmadığını, yeteri kadar desteğin verilmediğini söylediler. Bizler 24 Hazirandan sonra AK Parti ile birlikte iktidar olduğumuzda seçilmesemde seçilmesem de Baskil’in her türlü sorunu ile ilgileneceğimi partim adına kendilerine söz verdim. Baskilliler Baskil’de yeterli yatırımın olmadığını, Baskil’in istihdam konusunda sorunu olduğunu söylediler ve bu sorunların en yakın zamanda çözüleceği adına MHP olarak söz verdim. Tüm ilçelerimize olan çift şerit yolun Baskil’e yapılmadığını öğrendim bu konuda da kendilerine destek olacağım. Tüm Baskillilere bana sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum”dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137