Milletvekili Ağar: Asılsız Delilsiz Bir Algı Operasyonuna Daha İzin Vermeyeceğiz

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, son günlerde henüz hiçbir hükümet yetkilisinden bir açıklama yapılmamışken deprem fiyatlarının vatandaşa yansıyacağı tutar üzerinden ortaya atılan rakamların asılsız ve delilsiz olduğunu söyleyerek, bu provokasyona izin vermeyeceklerini dile getirdi.

Milletvekili Ağar: Asılsız Delilsiz Bir Algı Operasyonuna Daha İzin Vermeyeceğiz

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, son günlerde henüz hiçbir hükümet yetkilisinden bir açıklama yapılmamışken deprem fiyatlarının vatandaşa yansıyacağı tutar üzerinden ortaya atılan rakamların asılsız ve delilsiz olduğunu söyleyerek, bu provokasyona izin vermeyeceklerini dile getirdi.

AĞAR: TÜM TÜRKİYE ELAZIĞIMIZ İÇİN SEFERBER OLDU

“24 Ocak’ta Elazığ’ımızı vuran depremin ilk gününden beri, Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ile tüm Bakanlarımız, AFAD, Jandarma ekipleri ile Türkiye’nin dört bir yanından gelen tüm gönüllü vatandaşlarımız Aziz Şehir için canla başla seferber oldu. Bakanlarımız günlerce Elazığ’da vatandaşın yaralarını sardı ve sarmaya da devam ediyor. Valimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız her an gerek bakanlarımızla birlikte gerek şehrin içinde vatandaşın sorun ve taleplerine çözümler üretmek için gecesini gündüzüne kattı.”

AĞAR: KENDİ ÇIKAR OYUNLARININ PEŞİNDE OLANLARA FIRSAT VERMEYECEĞİZ

“Elazığ’ımız bu zor günlerinde bir an olsun sahipsiz bırakılmamış, bir an olsun tek bir vatandaşımız bile mağdur edilmemişken, acılarımızın taze olduğu ilk günden yaralarımızı sarmaya başladığımız bugünlere dek birileri kara propagansını sürdürmek için fırsat kolladı. Amaçları korku yaymak, kendi çıkar oyunlarına depremin yaralarını sarmaya çalışan insanları utanmadan alet etmek olan bu insanlara fırsat vermeyeceğimizi herkes bilsin.”

AĞAR: BAMBAŞKA BİR ELAZIĞIMIZ OLACAK

“Elazığ’da evlerini kaybeden yahut evleri ağır hasarlı olan vatandaşlarımızın mağduriyeti en kısa zamanda giderilecek. Vatandaşlarımızı evlerine kavuşturmak için de çalışmalarımızı başlattık. Kentsel dönüşüm projeleri ve TOKİ konutları ile bir yıl içerisinde bambaşka bir Elazığ’ımız olacağını günlerdir bakanlarımız söylüyor. Bu süreç mümkün olabilecek en kusursuz şekilde işliyor.”

AĞAR: ASILSIZ DELİLSİZ BİR ALGI OPERASYONUNA DAHA İZİN VERMEYECEĞİZ

“Deprem sonrası yapılacak konutlar üzerinden hiçbir araştırmaya dayanmayan, hiçbir kaynak gösterilmeden yapılacak konutlar üzerinden vatandaşın ödeyeceği tutar üzerinden ortaya rakam atılıyor, aslı delili olmayan alçak bir provokasyon yürütülüyor. Depremin acılarını sarmaya çalışan vatandaşlar üzerinden yapılan bu kirli algı oyununun amacı maksadı nedir? Deprem konutlarının fiyatlandırılmasında vatandaşa yansıyacak bedel hakkında hiçbir hükümet yetkilisinden bir açıklama gelmemişken, ortaya konulan bir rakam yokken, konut fiyatlarının vatandaşa çok büyük fiyatlara mal olacağı yönünde ortaya yalan haber atanlar neyin peşindedir? Şu bilinsin ki, depremzede vatandaşlarımız üzerinden kimsenin algı oyunları yapmasına, halkı paniğe sevk etmesine ve bu ortamı kendi çıkar oyunlarına alet etmesine müsaade etmeyeceğiz. Burada günlerce en zor şartlar altında çalışmalarını yürüten İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun, Çevre Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un vatandaşlarımız için gece gündüz titizlikle ve hassasiyetle yürüttükleri çalışmalarının itibarsızlaştırılmasına izin vermeyeceğiz.

AĞAR: HİÇ KİMSE VATANDAŞIMIZI BİZDEN DAHA ÇOK DÜŞÜNEMEZ

“Şehrimizde yapılacak deprem konutlarından vatandaşlarımıza yansıyacak bedelin ne kadar olduğunu bizzat Cumhurbaşkanımız Elazığ’da açıklayacak. O zamana dek ortaya atılan hiçbir iddiaya vatandaşlarımız itibar etmesin. Devletimiz tüm kurumlarıyla ilk günden itibaren buradaydı ve burada olmaya devam edecek. Vatandaşlarımıza yansıyacak maliyetin en asgari seviyede olacağından ve tek bir hemşehrimizin dahi mağdur edilmeyeceğinden herkes emin olsun. Hiç kimse Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz ve bizden daha çok vatandaşımızın çıkarlarını düşünemez.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Emo23
Emo23 - 4 yıl Önce

Hiç kimse Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz ve bizden daha çok vatandaşımızın çıkarlarını düşünemez.” fıkra bu kadardı. Gulebiliriz.

Ertürk
Ertürk @Emo23 - 4 yıl Önce

Vatandaşın çıkarını düşünenin kimler olduğunu iyi biliyoruz biz. En başta da Sayın Gürsel Erol geliyor.

özgür kral
özgür kral - 4 yıl Önce

geçen gun canlı yayında açıklama yapıyor bir bayanın sorusu aynı şöyle kira yardımının söylenen değil yardımı verdiler diye neden tamamı verilmiyor diye soruyor sn vekilin cevabı oyle birsey yok büyük ihtimaĺle sizin hesaplarından sıkıntı var diye cevap veriyor daha kira yardımının ne kadar verildiğinden haberi olmayan bu vekil mi halkı düşünüyor..

HARPUTLU
HARPUTLU - 4 yıl Önce

LAFA DEĞİL İCRAATE BAKACAĞIZ ...ZAMANINDA BOYNUNA BORDO BEYAZ KAŞKOL ,BAŞINA SEKİZ KÖŞE ŞAPKA TAKIP ,ONDAN SONRA HER DÖNEM BAĞIMSIZ SEÇİLİP,MEMLEKETİ UNUTANLARI DA GÖRDÜ BU AZİZ MİLLET ...BEKLİYORUZ BU YARALI ACILI DAR GÜNÜMÜZDE İCRAATLARA BAKACAĞIZ ,SÖZLERE DEĞİL AĞAR EFENDİ ...

Barıs
Barıs - 4 yıl Önce

Babasının hayrına konut yapıyor sanki bedava o vereceksiniz milleti nasıl borçlandıracaksınız onu Bi anlat yavşak

Ha
Ha - 4 yıl Önce

İşin doğrusunu vatandaşa anlatmak yerine slogan atıyorsun. Vatandaşı dinleyip daha iyi şartlar için çaba sarf etsene. Slogan senin işin değil

Seçmen
Seçmen @Ha - 4 yıl Önce

Bu kadar öfke yi , kini nefreti kime duymuş, kimi tehdit etmiş kesin Elazığ'a her fırsatta kazık atan Cemil Kazancının AKSA şirketine dir. Yada DASK poliçesi yapıp vatandaşa ödeme yapmamak için çamura yatan sigorta şirketlerinedir diye düşünmüştüm. Kızgınlığı onlara değilmiş ,

Elazığlı
Elazığlı - 4 yıl Önce

Biz halk olarak diyoruz ki: KENDİ ÇIKAR OYUNLARININ PEŞİNDE OLANLARA FIRSAT VERMEYECEĞİZ. KENDİ KOLTUĞUNUN DERDİNDE OLAN SİYASETÇİLERE DE FIRSAT VERMEYECEĞİZ.
Yazıklar olsun, yazıklar olsun verilen oylara...

Cabir
Cabir - 4 yıl Önce

Sayın Soylu ve Kurum emin olun Ağar ve diğerlerinden 100 kat fazla seviliyor. Onların ne yaptığını herkes iyi biliyor. Enerji Bakanı ve gelen diğer bakanların ne yaptıklarını hangi derde çare olduklarını
vatandaş bilmiyor.Ulaştırma Bakanı neden gelmedi sebebini bilmiyor ise onuda Ağar anlatsınki insanlar yanlış düşünmesin eleştirmesin değil mi?

hasan
hasan - 4 yıl Önce

tolga ağar ful kendi şirketinde çalışıp arada elazığa uğrayıp bir kaç slogan atıp gidiyormuş. elazığ halkıda malum deve de diken ....


SIRADAKİ HABER

banner137