Milletvekili Ağar, Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

Vali Çetin Oktay Kaldırım ile birlikte Özel Yeni Yaşam Bakım Merkezi’ni ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar daha sonra ASKON'u ve Elazığ’ın kanaat önderi Abdullah Nazırlı’yı ziyaret etti.

Milletvekili Ağar, Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

Vali Çetin Oktay Kaldırım ve Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Özel Yeni Yaşam Bakım Merkezi ve merkezin inşası devam eden 460 yataklı yeni binasını gezdiler.

Milletvekili Tolga Ağar daha sonra ASKON Başkanı Osman Özçelik ile bir araya geldi.

ÖZÇELİK: BURADA SÖYLEŞİ YAPACAĞIZ KENDİSİYLE İNŞALLAH

Özçelik, “Günümüz ekonomi şartlarıyla ilgili bir takım çalışmalar için burada söyleşi yapacağız kendisiyle inşallah. Ve Elazığ’ımıza bir katma değer vergisi olarak kenevir üretimi hususunda kendilerine bilg"i aktarıp kenevir üretiminin Elazığ’da yapılabilmesi için çalışmalar başlatacağımızı ileteceğiz kendisine. Ben tekraren kendisi buraya gelip bizi ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Ağar’ın bir sonraki durağı ise Elazığ’ın kanaat önderlerinden Abdullah Nazırlı Hoca’nın evi oldu.

AĞAR: BİZİM HUZURUMUZU KAÇIRMAK İÇİN DIŞARIDAN YAPILAN YAPAY OPERASYONLARDIR

Milletvekili Tolga Ağar da, “Hocamıza gittik, Nazırlı Hocamızı ziyaret ettik, dualarını aldık, görüşlerini aldık. Bakım evine gittik, cezaevi, ıslahevine gittik, çocukların orada bize sağ olsunlar hoş bir hediye verdiler. Ve bugünün en önemli temaslarından tabi ASKON’umuzu ziyaret ediyoruz bugün. İnşallah onları hanımefendiler ve beyefendiler ile beraber burada çeşitli istişarelerde bulunuyoruz. İleriye dönük beraber ortak geliştirebileceğimiz bazı ortak projeler var mı onları değerlendiriyoruz. Hepimizi tabi iş hayatından geliyoruz. Bir takım geçici zorluklar yaşıyoruz ama hepimiz ülkemize, vatanımıza, bayrağımıza bağlı insanlarız. Kısa zamanda yaşanan bu sıkıntıları birliğimizle aşacağımız nettir. Bunlar bizim huzurumuzu kaçırmak için dışarıdan yapılan yapay operasyonlardır. Türkiye bu konuda tabi ki iş hayatı olsun, siyasi hayatı olsun artık olduğunca tecrübeli bir hale gelmiştir. Kısa zamanda bu sıkıntıları aşıp finans sektörüne vereceğimiz daha büyük destekle beraber, finans sektöründen alacağımız daha büyük destekle beraber iş hayatının akredite kredilerini ızlandırmış olacağız. Bu sebeple Elazığ’a geldiğimizde bizleri ziyaret eden, bizleri davet eden değerli başkanıma ve kadın kolları başkanımıza, ASKON’un değerli üyelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Ağar daha sonra Sağlık İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

HABER: SITKI TAŞEL

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2019, 21:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kebanlı23
Kebanlı23 - 5 yıl Önce

Sayın vekilim, Elazığ’a çok daha büyük katkılar sağlayacağınıza olan inancımız tamdır. Allah kolaylıklar versin..

SIRADAKİ HABER

banner137