Milletvekili Ağar Elazığlı Vatandaşların Kurban Bayramını Kutladı

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Ağar Elazığlı Vatandaşların Kurban Bayramını Kutladı

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

AĞAR: BAYRAM GÜNLERİNDE, DAHA BİR MUHABBETLE KUCAKLAŞIYORUZ

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar, bayramların insanlar arasındaki sevgi, saygı, kardeşlik duygularını pekiştirdiğini ve birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olduğunu ifade ederek, "İslam âleminin mübarek kurban bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bayramın, ülkemizle birlikte tüm İslam âlemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Bayramlarımız, kardeşlik şuurumuzu yenileme, aramızdaki muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesidir. Bayramlar aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliğidir. Ebedi kardeşliğimizi, tebrikler ve tekbirlerle yeniden ihya ettiğimiz bayram günlerinde, daha bir muhabbetle kucaklaşıyoruz” diye.

AĞAR: MÜSTESNA BİR KARDEŞLİK MANZARASI SERGİLEDİĞİ GÜNLERDİR

Bugünler aynı zamanda hac ibadetinin ifa edildiği, dilleri, ırkları, tenleri, renkleri, kültürleri ve coğrafyaları farklı milyonlarca Müslümanın Arafat meydanında dualar eşliğinde müstesna bir kardeşlik manzarası sergilediği günlerdir. Toplumun bütün katmanlarında sevgi, saygı ve dostluk bağlarının güçlendiği bayramlarımızı en iyi biçimde değerlendirmeli, dargınlık ve kırgınlıkları unutmalıyız. Bayram günlerinin estirdiği rüzgârı arkamıza alarak, ayrım gözetmeksizin herkesin elinden tutmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle bütün İslam aleminin, Elazığlı hemşehrilerimin ve tüm milletimizin Kurban Bayramı’nı kutluyor, barış, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışmayı esas alan nice bayramlar diliyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137