AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyon Üyesi Zülfü Tolga Ağar, gerek Dünya gündemi, gerek Türkiye gündemi ve gerekse Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili konuşmalarını paylaştığı videolar kısa sürede beğeni ve paylaşım rekoru kırıyor.

Paylaşımlarıyla görüntülenme rakamı yüzbinlere dayanan ve kamuoyunda da takdir toplayan Zülfü Tolga Ağar’ın en son paylaştığı:“Dünyada kartların yeniden karıldığı bir dönemde ülkemizin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde aldığı güçlü pozisyonla 2023’e doğru emin adımlarla...” başlıklı videosu kısa sürede çokça beğeni aldı.

Memleketi Elazığ’ı sık sık ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Ağar, partisinin bölge ve ülke genelinde gerçekleşen teşkilat toplantılarına da katılmayı ihmal etmiyor.

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te gerçekleşen AK Parti İl Teşkilat Buluşması programındaki konuşmasını sosyal medya hesabından paylaşan Milletvekili Ağar:

“HALKIMIZIN VE TEŞKİLATIMIZIN 7/24 EMRİNDEYİM”

“Türkiye’de son 18 senede çok ciddi olaylar yaşanıyor. Gerçekten ben ülkemizi take off’a kalkmış bir uçak olarak görüyorum. Bunun tabi yükselmesini engellemek için içerden ve dışardan, dışarının oyuncağı olan birçok insanla da mücadele etmek zorundayız. Biz de kendi gücümüzce bu davaya bir katkı sunabiliyorsak ne mutlu bize. Çok teşekkür ediyorum Sayın Teşkilat Başkanım Erkan Kandemir Bey, bizleri takdir etmişler, kendi tensipleriyle Ege Bölgesi Koordinatörlüğü görevine getirmişler. Bende elimden geldiğince bütün dünya görüşümü bugüne kadar edindiğim tecrübeleri partimize ve sizlere aktarmaya çalışacağım. 7/24 halkımızın, teşkilatımızın emrinde olacağım. Ne zaman isterseniz bizlere ulaşabilirsiniz” dedi.