MİLLETVEKİLİ AĞAR HDP’LİLERLE TARTIŞTI

TBMM Genel Kurulu’nda İçişleri, Sağlık ve Çevre Bakanlıkları 2020 yılı bütçelerinin ele alındığı görüşme esnasında kavga çıktı. HDP Şırnak Milletvekili Hüseyin Kaçmaz geçerken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ve AK Parti Milletvekillerine sözlü sataşmada bulundu. AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar sataşmaya karşılık verdi.

MİLLETVEKİLİ AĞAR HDP’LİLERLE TARTIŞTI

İçişleri, Sağlık ve Çevre Bakanlıkları 2020 yılı bütçelerinin ele alındığı Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'ndaki görüşmelerde HDP Şırnak Milletvekili Hüseyin Kaçmaz, hendek operasyonlarına yönelik olarak haddini aşan sözler kullandı ve çok sayıda sivilin katledildiği iftirasını attı.

Milletvekili Kaçmaz, konuşmasının ardından yerine geçerken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ve AK Parti Milletvekillerine sözlü sataşmada bulundu.

Bunun üzerine AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar yerinden kalkarak anında sataşmaya karşılık verdi ve ortam iyice gerildi.

Gündeme yönelik her açıklamasında HDP’nin terör örgütü PKK ile bağlantısını doğrulayan açıklamalarıyla HDP’nin Türkiye üzerindeki kirli oyunlarını gün yüzüne çıkartan Milletvekili Zülfü Tolga Ağar’a, bütçe görüşmelerinde HDP’li Milletvekilleri sataştı.

Sataşmaya anında karşılık veren Milletvekili Tolga Ağar’a HDP’li Milletvekilleri tartışmayı alevlendirici sözler söyledi. Bunun üzerine AK Partili diğer Milletvekilleri de Milletvekili Ağar’a destek verince tansiyon iyice yükseldi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar’ı, araya giren Milletvekilleri güçlükle sakinleştirdi.

Bağrışmaların devam etmesi üzerine TBMM Başkanvekili Sadi Bilgiç birleşime 10 dakika ara verdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2019, 14:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Baki
Baki - 4 yıl Önce

Bize militan değil fikir adamı iş bitiren milletvekili lazım.... kaba kuvvet basit bir tepki...

Bozo23
Bozo23 - 4 yıl Önce

Son zamanlarda haberlere çıkmak isteyen ( yatırım,fabrika,işsizlik vb işlerle ile değil) HDP ye saldırarak çıkar oldular.

..
.. - 4 yıl Önce

Tutmayın büyük enişteyi.

Mehmet
Mehmet - 4 yıl Önce

Yazık biz Elazığ’lı lara , iftihar edeceğimiz bir AKP li milletvekilimiz yok.

Gakgom
Gakgom - 4 yıl Önce

Noldu Zülfü Tolga ağar ,seçimden önce getirdiğin Japon’lar noldu ,Harput’ta kebaplar ,kapalı Çarşıda orcikler ,yiyildi içildi bi görüntü verdin ,hani seçildiğinde yatırımlar geliyordu ...mecliste Ancak böyle haberlerle gündeme gelin aman ha bu memlekete bir çivi çakmayın yazık elinize batmaya dikkat edin ...sahipsiz garip Elazığ durmayın bunlara oy vermeye devam edin ...

Alp
Alp - 4 yıl Önce

Horoz... Meclis zaten non-fonksiyonel yapıda. Bunların ki de ucuz bir tiyatro... Eğer bir gün bu mecliste RTE bin dediğinin aksi bir karar çıkar ise ki bu insan sürüsüyle mümkün değil, bu ülkede demokrasinin varlığından belki bahsedebiliriz.

Kenan
Kenan - 4 yıl Önce

Bunlar Elazığ için memleket için değil, bir daha partisi tarafından milletvekili yapılsın diye çırpınıyorlar....

Bahadır
Bahadır - 4 yıl Önce

İki Zülfü çıktı meydane ikisi biribirinden merdane. Küçük zülfü büyük Zülfüye benzemeye başlamış. Oysa bu vekil Elazığ için faydalı olur diye düşünüyordum. Tam bir hayal kırıklığı.


SIRADAKİ HABER

banner137