Milletvekili Ağar "İhtiyaç Sahiplerine Verdiğim Destekleri Bilenler Bilir" Diyerek Yaptığı Yardımların Bir Kısmını Paylaştı

AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına, Türk halkı tarafından gösterilen büyük destek ve ilgiden dolayı gurur duyduklarını söyleyerek, yediden yetmişe kampanyaya elinden gelen desteği sağlayan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Milletvekili Ağar "İhtiyaç Sahiplerine Verdiğim Destekleri Bilenler Bilir" Diyerek Yaptığı Yardımların Bir Kısmını Paylaştı

Milletvekili Ağar, Milli Dayanışma Kampanyasıyla birlik ve beraberlik duygularının her zamankinden yoğun yaşandığı ve Türkiye’nin “Biz Bize Yeteriz” diyerek kenetlendiği bugünlerde “Yaptığım desteklerin bir bölümünü dayanışma ruhuna teşvik ve örnek olması niyetiyle paylaşıyorum” diyerek, ihtiyaç sahipleri için yaptığı büyük yardımların yalnızca cüzi bir miktarını örnek oluşturması için paylaştı.

Milletvekili Ağar, küresel çapta tüm ülkeleri etkisi altına alan Koronavirüs salgınında da Türkiye’nin diğer tüm ülkelerden çok daha erken önlemler aldığını ve Sağlık Bakanlığı tarafından uygulanması istenen 14 kurala uyulduğu taktirde, kısa sürede bu virüs salgınından kurtulabileceğimizi dile getirerek şöyle konuştu;

“Covid-19 salgınında sağlıkta dünyaya örnek bir mücadele gösteren devletimiz ‘Sosyal devlet’ anlayışı ile de vatandaşların tüm ihtiyaçlarını evlerine kadar ulaştırarak “BizBizeYeteriz Türkiye’m” dedi. Bu çağrıya gencinden yaşlısına, özel sektöründen kamu kurumlarına kadar kiminin emeği, kiminin maddi gücü, kiminin duası ilemilletimizin yoğun teveccühü devam ediyor.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasında milletimizin gösterdiği destansı dayanışmayı,Anadolu irfanını hala anlamamakta ısrar edenler içinSayın Cumhurbaşkanımız bu kez bağımsızlığı için varını yoğunu ortaya koyan milletimizin İstiklal Harbi döneminde gösterdiği emsalsiz mücadele yıllarında alınan Tekalif-i Milliye emirlerini hatırlattı.”

DAYANIŞMA RUHUMUZU ANLAMAYANLAR, BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİ RUHUNU DA ANLAMADILAR

“Israrla dayanışma ruhunu anlamak istemeyenlerin aynı şekilde milletimizin yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kaldığı, “Ya istiklal, ya ölüm” diyerek Gazi Mustafa Kemal önderliğinde yola çıktığı, içte ve dışta düşmanlara karşı verilen bağımsızlık mücadelesindeki ruhu da anlayamadıklarını, bu aziz milletin bir evladı olarak üzüntüyle takip ediyorum.”

“TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN VARINI YOĞUNU ORTAYA KOYANLARI, GAKGOLAR UNUTMAYACAK”

“Onlar anlamamakta ısrarcı olduğu sürece bizler de durduğumuz yeri anlatmak da ısrarcı olacağız. Biz iyi günlerimizde mutluluğumuzu, kötü günlerimizde de acımızı paylaşmayı bilen bir milletiz. Çok değil, daha geçtiğimiz aylarda yaşadığımız Elazığ depreminde, devletimizin depremzedelerin her türlü ihtiyacını karşılama kudretini gördük. Bununla birlikte devletimizle el ele vererek, şehrimize ülkemizin her köşesinden gelen destekleri, battaniyelerine kadar varını yoğunu bizimle paylaşan insanlarımızı, “Yanınızdayız” diyenleri, Gakgolar asla unutmayacak”

“ÖRNEK OLMASI AMACIYLA YARDIMLARIN BİR BÖLÜMÜNÜ PAYLAŞIYORUM”

“Şahsım olarak ihtiyaç sahiplerine verdiğim destekleri bilenler bilir, bu süreçte “Devletimin Yanındayım” diyerek yaptığım desteklerin bir bölümünü dayanışma ruhuna teşvik ve örnek olması niyetiyle paylaşıyorum.Biz dün de birbirimize yettik, bugün de yeteriz, yarın da yeteceğiz inşallah.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Bozo23
Bozo23 - 4 yıl Önce

Az bile yapmissiniz. Sizlerden daha cok destek bekliyoruz. Diger 3 vekilde sizin gibi yardim etseler aç ev kalmaz Elazig da.

F.K
F.K - 4 yıl Önce

Bir elin verdigini digeri gormuyor,helal olsun sana super is yapmissin.biraz daha yazsaydinda insanlar neler yaptigini gorseydi!!!bunlarda MV olacak.Soyleyecek cok sey var ama simdi yazarim cocuk gibi hemen savciliga giderler!!turkiye boyle!!!!

SIRADAKİ HABER

banner137