Maden İl Genel Meclis Üyesi ve AK Parti Maden İl Genel Meclis Üyesi Adayı Suphi Özay, Maden’i ziyaret eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar’ı yoğun bir katılımla karşıladı.

Çok sayıda aracın katıldığı konvoyla karşılanan Milletvekili Ağar daha sonra Suphi Özay ile birlikte Bermaz bölgesine geçti.

Milletvekili Ağar daha sonra Maden ilçe merkezine geçti. İlçe sakinlerinin sorunlarını dinledi.

ÖZAY: YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

İlçe de gerçekleştirilen toplantıda konuşan Maden İl Genel Meclis Üyesi ve AK Parti Maden İl Genel Meclis Üyesi Adayı Suphi Özay, “Yaklaşık 10 yıldır yürüttüğüm İl Genel Meclis Üyeliği görevimde hükümetimizin desteği ile öncelikle grup yolları olmak üzere birçok köyümüzün asfalt çalışmalarını tamamladık, içme ve sulama sistemlerini büyük bir ölçüde tamamladık. Bunun yanı sıra bölgemizde önem arz eden 2 büyük sulama göleti tamamlandı. Proje aşamasında olan 2 sulama göletimizinde çalışmaları devam etmektedir. Ayrıca köylerimizde ciddi bir sıkıntı olan çöp sorununu çözmek için bir çöp çalışmamız oldu, halen devam etmektedir. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bu konuda tüm Madenli hemşehrilerimiz rahat olsunlar. Bilirsiniz ki; lafla peynir gemisi yürümez. Reisimizin dediği gibi ‘başkaları konuşur biz yaparız’” ifadelerini kullandı.

TOLAN: MADEN’E YAPILACAK ŞEYLER ÇOK FAZLA

AK Parti Maden Belediye Başkan Adayı Ersin Tolan ise, “2 yıldır bundan 2- buçuk yıl öncesinden başlayarak sürekli Sayın Vekillerimizle konuşup, bütün vekillerimizle konuşup, Elazığ’a hangi bakanımız gelirse konuşup Maden’e bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bunu Sayın Vekilim ifade etti. Şimdi açık ve net bir dille ifade edeyim; Maden’e yapılacak şeyler çok fazla ve biz bu yapılacak şeylerin hepsini de biliyoruz ve liste haline getirmişiz” şeklinde konuştu.

AĞAR: MADEN’İ ÇOK SEVİYORUM

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, “Özellikle Suphi Bey’e, Başkanlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Ersin Bey olsun, İlçe Başkanım olsun. Harika bir konvoyla karşıladılar. Bermaz’ın köylerine gittik, şimdi de Maden merkezdeyiz. Şimdi de hemşehrilerimizle beraber oturduk, sohbet ettik. Ben Maden’i çok seviyorum. Allah’a şükür istekleri, kendi dile getirdikleri sıkıntıların hepsi normal, hepsi çok mantıklı” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL