Milletvekili Ağar, Savunma Sanayii Fuarı'nda

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte 14. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nı gezdi.

Milletvekili Ağar, Savunma Sanayii Fuarı'nda

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Milli Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde, gerçekleştirilen, Dünyanın en büyük 5 savunma sanayisi fuarından biri olan ve Türk savunma sanayisi ürünlerinin vitrine çıktığı 14. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı (IDEF) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle 30 Nisan’da kapılarını açmıştı.

AĞAR, SOYLU İLE FUARI GEZDİ

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar, Dünyanın en büyük Savunma Sanayii fuarlarından biri olan ve Türk savunma sanayisi ürünlerinin vitrine çıktığı 14. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nı ziyaret eden İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ile birlikte, Jandarma Genel Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın standlarını birlikte gezerek Yerli ve Milli Savunma Sanayii’nin önemli ürünlerini incelediler.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte (IDEF’19) 14. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nı gezen AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar, yerli cihazlar ve silahlar hakkında görevlilerden bilgi alarak, köpeklerin gösterilerini izlediler.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığının standını gezen Soylu ve Ağar, görevlilerden yerli cihazlar ve silahlar hakkında bilgi alarak, jandarma köpeğinin eğitmeni eşliğinde yaptığı gösteriyi ve polis köpeğinin gösterisini izlediler.

AĞAR, ÇETİN İLE BİR ARAYA GELDİ

Öte yandan Zülfü Tolga Ağar ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile bir araya geldi.

Zırhlı muharebe araçları, taktik zırhlı araçlar, insansız kara araçları, roketler, güdümlü füzeler, piyade silahları, askeri simülatörler ve patlayıcı madde imha ekipmanlarının bulunduğu fuarı Milletvekili Ağar ve Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin birlikte gezdiler.

Bu anları Sosyal Medya Hesabından paylaşan AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar, “14. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nı değerli büyüğüm, aile dostumuz, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Sayın Arif Çetin Paşa’yla gezdik.” İfadelerine yer verdi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137