AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, merkeze bağlı Selli Köyünü ziyaret ederek köy halkı ile bir araya geldi.

Sorun ve talepleri yerinde dinlemek için Selli Köyü’ne ziyaret gerçekleştiren Milletvekili Ağar, köy girişinde vatandaşlar tarafından karşılandı.

Köy sakinleriyle bir araya geldikten sonra Sellililer Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret eden Milletvekili Ağar, köyün sorunlarını yerinde inceleyerek en kısa zamanda sorunların çözümü için gerekli adımları atacaklarını belirtti.

AĞAR: ÖNEMLİ OLAN BİR OLABİLMEK

Ziyarette konuşan Milletvekili Ağar, “Öncelikle bütün Elazığlı hemşehrilerimize selam ve saygılarımı yolluyorum. Siyasetin en güzel yanı merkezden çıkabilip köylere gelip, bu samimi ortamda dostluğu pekiştirmek. Hafta içi başkanımla konuşmuştuk. Bizi Selli Köyüne davet etti. Burada arkadaşlarımızla yapmış olduğu çalışmaları bizlere anlattılar. Hakikaten hoş bir sohbet oldu. Köyün sorunlarını ele aldık. Önemli olan bir olabilmek, hep beraber olabilmek, bu ülkenin, bu bayrağın altında kenetlenebilmek” dedi.

AĞAR: ORADAKİ ANNELERİN YANLARINDA OLMALARINI İSTİYORUZ

Son günlerde Diyarbakır’da HDP İl Binası önünde nöbet tutan annelerin direnişine değinen Ağar, “Diyarbakır’da son birkaç gündür gittikçe artan sayıda annenin bir araya gelerek ortaya koymuş oldukları tepkiyi, biz de bugün Elazığ’dan destekliyoruz. Biz bütün sanatçıların, Türkiye’deki STK’ların da bu isyana kulak vermelerini ve oradaki annelerin yanlarında olmalarını istiyoruz. İstanbul’da bölücü terör örgütünün çeşitli protestolarına katılıp, demokrasi adına boy gösterdiğini söyleyenlerin, Diyarbakır’da çocukları PKK tarafından kaçırılan annelerin eylemine de destek verdiklerini görmek isteriz” diye konuştu.

AĞAR: ELAZIĞ’DAKİ ÇALIŞMALARIMIZA TEKRAR DEVAM EDECEĞİZ

Milletvekili Ağar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılış törenleri için gerçekleştireceği Malatya ziyareti dolayısıyla kendilerinin de orada olacaklarını belirterek, “Elazığlı hemşehrilerimizi de dost, kardeş kentimiz Malatya’ya davet ediyoruz. Saat 16:00’da orada mitingimiz olacak. Yarın Elazığ’daki çalışmalarımıza tekrar devam edeceğiz” dedi.

ÖZMEN: ÇÖZÜMÜ İÇİN GAYRET SARF EDECEKLERİNİ SÖYLEDİLER

Sellililer Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği başkanı Mustafa Özmen ise, Milletvekili Ağar’ın ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Biz Selli Köyü sakinleri olarak, Milletvekilimizin bizi ziyaretinden ötürü çok memnun kaldık. Köyümüzü ziyaret edeceklerine dair bir sözleri olmuştu. Bu ziyaret de, köyümüzün tehernebi üzümünün yetiştiği mevsime denk geldi. Biz de görünce ‘Bu fırsatı değerlendirelim, sayın vekilimizi köyümüzde ağırlayalım’ dedik. Hem derneğimizin faaliyetlerini anlatmak, hem köyümüzün sorunlarını paylaşmak, hem de tehernebi üzümümüzü tattırmak istedik. Davet eder etmez, Sayın vekilimiz kabul ettiler, ‘Bu hafta sonu Elazığ’dayız. Köyümüzü ziyaret edeceğiz’ dediler. Bu güzel Pazar sabahı sayın vekilimiz bizlerle beraber. Kendilerine tekrar hoş geldiniz diyoruz. Köyümüzle ilgili sorunlarımızı zaten konuştuk. Çözümü için gayret sarf edeceklerini söylediler. Ben köy sakinleri adına kendilerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.