TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi ve AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar geçtiğimiz gün Elazığ’a geldi.

Bugün Muratçık köyüne giderek vatandaşlara bir araya gelen Milletvekili Ağar, Tarım arazilerinde de incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar ve projelerle ilgili bilgiler aldı.

AĞAR: ELAZIĞ’I TEK SES HALİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUM

Milletvekili Ağar, Muratçık köyünde yaptığı konuşmada, “Tarım İl Müdürümüzle beraber bugün Muratçık köyünü ziyaret ettik. İlk hasadımızı yaptık. Hakikaten suyun geldiği zaman, doğru çalışılıp ve doğru işlendiği zaman burada sorumlu muhtar kardeşimizin, Tarım İl Müdürlüğümüzün ve çalışmaya yürekli olan hemşehrilerimizin tarımı nereye getirdiklerini kendi gözlerimle de görmüş oldum. Ben açıkçası Elazığ adına da gurur duydum. Gerçekten desteklenmesi gereken bir köy. Bizde bundan sonra yanlarında olacağız. Özellikle önümüzdeki sene sulamanın müteahhit tarafından sona erdirilmesi ve köye geçmesindeki devamlılığı sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tarım çok önemli. Milletvekilliğine seçildiğimden beri Elazığ’da sulama projelerinin önemine dikkat çekmeye çalışıyorum. Elazığ’ı tek ses haline getirmeye çalışıyorum” diye kaydetti.

AĞAR: İNŞALLAH ELAZIĞ’IN HER KÖŞESİ MURATÇIK KÖYÜ GİBİ OLUR

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar, “Muratçık köyünde gördüğümüz üzere burada geri göçün istendiği büyükşehirlerde yaşayan hemşehrilerimizin geri gelip burada yaşamak isteyecekleri bir ortam oluşmuş. Allah’ın izniyle diğer sulama projelerini de bu dönemimizde tamamlayabilirsek hem ülkenin refahı açısından insanların huzuru açısından ve insanlarımızı hemşehrilerimizi büyük şehirlerin kargaşasından, büyük şehirlerin sıkıntısından kurtarıp buraya geri getirdiğimiz zaman, buradaki yeşil tarlalar üzerinde pancarından, meyvesine, domatesine üzümüne her türlü meyvenin ve sebzenin ekimini sağlayıp ondan sonrada huzurlu bir şekilde ülkemizde ve ilimizde yaşamalarını sağlayabiliriz. Ben burada olmuşunu gördüm. Umutlarım çok daha fazla arttı. Çalışma isteğim daha çok arttı. İnşallah Elazığ’ın her köşesi Muratçık köyü gibi olur. Burada beni bağırlarına basan değerli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Tarım ve Orman Müdürü Sayın Turan Karahan’a Sayın muhtarıma, ihtiyar azalarına, hanımefendilere beyefendilere tüm hemşehrilerime gerçekten çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.