Milletvekili Ağar, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Depremin ilk gününden beri Elazığ’ın her mahallesini ziyaret ederek, depremzede vatandaşların yardımına koşan Milletvekili Ağar, deprem sonrası sürdürdüğü ziyaretlerine bugün de devam etti.

Milletvekili Ağar, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, Elazığ’da yaşanan 6.8’lik depremin ardından mahalle mahalle gezerek depremzede esnafın ve vatandaşların sorun ve talepleri yerinde dinlemeye ve yürütülen çalışmaları denetlemeye devam ediyor.

Milletvekili Ağar, sabah saatlerinde Elazığ Sanayi Sitesi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret ederek, Kooperatif Başkanı Mehmet Türkoğlu, Sıhhi Tesisat ve Demir Doğramacılar Esnaf Sanatkarları Odası Başkanı Mehmet Çete ve esnaflar ile bir araya gelerek, esnafların talep ve ihtiyaçları üzerine istişarelerde bulundu.

Milletvekili Ağar daha sonra Harput Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni de ziyaret ederek, burada da Kooperatif Başkanı Turan Kurnaz ve kooperatif üyeleriyle, Elazığlı depremzede esnafların yararlanması için planlanan projeler hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Hürriyet Caddesine gelerek buradaki esnafları tek tek ziyaret eden Milletvekili Ağar, depremzede esnafın ihtiyaçlarına yönelik çözümler için vatandaşlarla sohbet etti. Ağar, esnafların sorun ve sıkıntılarını yerinde inceleyerek, yapılması planlanan projeler konusunda da vatandaşları bilgilendirdi.

Mahalle ziyaretlerine bugün de devam eden Milletvekili Ağar, Üniversite Mahallesi’ne giderek, Mahalle Muhtarı Fuat Çelik’ten mahallede yürütülen çalışmalar ve mahallelilerin ihtiyaçlarına ve yapılan başvurulara dair bilgi aldı.

Milletvekili Ağar son olarak, Zafran ve Hüseynik Mahallelerini de ziyaret ederek, buradaki vatandaşlarla sohbet etti. Ağar, vatandaşların beklentilerini ve isteklerini dikkatle dinleyerek, yürütülen çalışmalar konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Barış
Barış - 4 yıl Önce

Bir zahmet şu şerefsiz aksayada el atsa millet gelen faturalardan mağdur olmuş durumda

SIRADAKİ HABER

banner137