AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Yurtbaşı Beldesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz ile birlikte beldede bulunan esnafları tek tek gezen Milletvekili Ağar, sorunları yerinde tespit ederek talepleri dinledi.

Depremin olduğu ilk andan itibaren devletin tüm imkânlarının Elazığ ve bölgesi için seferber edildiğini ifade eden Milletvekili Ağar, yaraların en kısa sürede sarılacağını söyledi.

AĞAR: DEVLETİMİZ TÜM İMKANLARIYLA ELAZIĞ'IN VE ELAZIĞLILARIN YANINDADIR

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz ise, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ilgili bakanların, milletvekillerinin ve tüm kurumların her zaman yanlarında olduğunu belirterek, " Milletvekilimiz Zülfü Tolga Ağar beldemizde vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret etti. Bizi depremin olduğu ilk günden itibaren yalnız bırakmayan sayın vekilimize duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum. Yaşanan bu zorlu süreçte birlik ve beraberliğin ne denli önemli olduğunu yaşadık ve gördük. İnşallah el birliğiyle yaralarımızı sarıp çok daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacağız. Devletimiz tüm imkanlarıyla Elazığ'ın ve Elazığlıların yanındadır " dedi.