Milletvekili Ağar’dan ODA TV’ye Sert Yanıt

ODA TV’nin Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile koronadan önce çekilmiş fotoğrafını yeni bir fotoğrafmış gibi paylaşarak, asılsız haber yapmasına cevap veren AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, “Sadece covid-19 için değil, bu kirli zihniyete karşı da herkesi maske mesafe ve hijyen tedbirlerine uymaya davet ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Milletvekili Ağar’dan ODA TV’ye Sert Yanıt

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, korona virüs testi pozitif çıkan test sonuçlarını 24 Temmuz’da Ayasofya’nın açılışına katılması ile bağdaştıran ODA TV yeni bir yalan habere daha imza attı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar’ın 30 Temmuz’da Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret ettiği bir fotoğrafı alarak yeni bir fotoğrafmış gibi paylaşarak, fotoğraf üzerinden yalan bir haber daha yaptı..

Yapılan yalan haber ile ilgili açıklama yapan Milletvekili Tolga Ağar, ”bu kirli zihniyete karşı da herkesi maske mesafe ve hijyen tedbirlerine uymaya davet ediyorum” dedi

AĞAR: YALAN MERKEZİ OLDUĞUNU AÇIKÇA GÖSTERMEKTEDİR

Milletvekili Ağar konuya ilişkin yaptığı açıklamanın devamında ise; “Elazığ Belediye Başkanımızın rahatsızlığından önce çekilen bir fotoğrafı, sağlık gibi insani bir konuda bile çarpıtma yaparak kullanmak OdaTV’nin bir haber merkezi değil, yalan merkezi olduğunu açıkça göstermektedir. Sadece Covid-19 için değil, bu kirli zihniyete karşı da herkesi maske mesafe ve hijyen tedbirlerine uymaya davet ediyorum” İfadelerini kullandı.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
xx
xx - 4 yıl Önce

Gardaş 30 temmuzda korono tehlikesi yok muydu maskeler nerde

Erdal
Erdal - 4 yıl Önce

İşleri güçleri şov yapmak

İlker
İlker - 4 yıl Önce

Haberin devamı şöyle: "AKP’li Tolga Ağar’ın 9 gün önce ise AKP’li Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı makamında ziyaret ettiği ve ne sosyal mesafe ne de maske kuralına uymadığı ortaya çıktı. AKP’li Ağar günler önceki ziyaretini sosyal medyada böyle duyurmuştu: Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları ile bir araya gelerek deprem sonrası çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunduk.”

https://odatv4.com/sosyal-mesafe-diyen-mehmet-agarin-oglu-korona-cikan-akpli-baskanla-boyle-poz-verdi-11082022.html

Oktay
Oktay - 4 yıl Önce

Tamam.

ayşe sönmez
ayşe sönmez - 4 yıl Önce

biraz elazıga faydanız olsun.oturun medyaya poz verin .başka yaptıgınız bırsey yok zaten.tolga agarı kaç defa gördük elazıgda hiç.uzakdan vekil lazım değil bize

SIRADAKİ HABER

banner137