Milletvekili Ağar’dan Şenol Güneş’e Tebrik Telefonu

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş’i telefonla arayarak tebrik etti.

Milletvekili Ağar’dan Şenol Güneş’e Tebrik Telefonu

Tarihinde ilk kez Fransa’yı mağlup etme başarısını gösteren A Milli Futbol Takımımızın aldığı galibiyetteki en büyük pay kuşkusuz Teknik Direktör Şenol Güneş’e aitti.

A Mili Futbol Takımımızın Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 3. Maçında son Dünya Şampiyonu Fransa’yı 2-0 mağlup ederek liderliğe yükselmesi tüm yurtta büyük coşkuyla kutlandı.

Dün akşam oynanan maçın ardından AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş’i telefonla arayarak tebrik etti.

AĞAR: HAK ETTİĞİ YERE GELECEKTİR

Alınan zaferden duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Ağar, Türkiye’nin dün gece büyük bir zafer kazandığını ifade ederek, “İnşallah Milli Takımımız 2002 yılında ki o ruhla Avrupa Şampiyonası’nda hak ettiği yere gelecektir” dedi.

AĞAR: ZAFERLE AYRILACAĞIMIZA TÜM KALBİMLE İNANIYORUM

Milli Takımın Şenol Güneş idaresinde zaferlerinin devam edeceğine inancının tam olduğunu kaydeden Ağar, “İzlanda maçından da zaferle ayrılacağımıza tüm kalbimle inanıyorum” dedi.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ise desteklerinden dolayı AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar’a teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
burak
burak - 5 yıl Önce

vayyy demek şenol güneşi aramış vay canına çok enteresan

Şazi
Şazi - 5 yıl Önce

Çok önemli bir haber Gazete olsa bu haber kesin manşet olmalıydı. Elazığ için bundan önemli bir telefonmu olur, örneğin Geciken Hamzabey barajı, Uluova, kuzova sulamaları, Stadyum, Elazığspor için maçları oynayacağı butik stadyum, kömürhan köprüsü, Kuzey çevreyolu, Harput ve Palu Tarihi eser restorasyonları, şorşor deresi için ödenekler çıkartılması için açılacak telefonlar bile bu kadar önemli olmazdı.

elazığlı
elazığlı - 5 yıl Önce

birazda elazığsporumuzla ilgilensiniz.gozel olacak amma nerde sizde o yürek

Mustafa
Mustafa - 5 yıl Önce

Vaybe ELAZIĞLILAR için ne kadar önemli bişey yapmış, hep öyle üst perdeden devam edin. Millet artık yemiyor bilesiniz.

kaya
kaya - 5 yıl Önce

"alo kanal fırat mı? şenol güneşi arayacam haberiniz olsun"

ELAZIĞ
ELAZIĞ - 5 yıl Önce

MEMLEKETİN BAŞKA SORUNU YOK MU ADMİN ÇOK MU ÖNEMLİ Bİ HABER

B.G
B.G - 5 yıl Önce

Memleket vekil görsün hizmet görsün işte vay beeeeeeeee. Şenol Güneş'i hangi ilin vekili arayabilir?

ali
ali - 5 yıl Önce

şenol güneşe ttelefonda "elazığsporun sahibiyiz deyip elazığsporu küme düşürdük " de dedinizmi..

SIRADAKİ HABER

banner137