AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Sermin Balık, 22 Aralık Pazar günü gerçekleşecek olan ve son Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacağı AK Parti Elazığ İl Danışma Meclis Toplantısı’na tüm teşkilat mensuplarını davet etti.

BALIK: “BÜTÜN ENERJİMİZİ HALKIMIZIN VE TEŞKİLATIMIZIN GÜCÜNDEN ALIYORUZ”

Milletvekili Balık yaptığı yazılı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımızla sürekli iç içeyiz. Teşkilatımızın bütün unsurlarıyla yaz kış demeden sahada çalışmalar gerçekleştiriyoruz. AK Parti’miz ilk günkü heyecan ve aşkından hiçbir şey kaybetmemiş genç ve dinamik bir parti. Bütün enerjimizi halkımızın ve teşkilatımızın gücünden alıyoruz. Bu enerjiyle bizlerde çalışmaya, ilimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

BALIK: “BİNALİ YILDIRIM’I, ELAZIĞ EN İYİ ŞEKİLDE KARŞILAYIP, AĞIRLAYACAKTIR”

Elazığ’ın misafirperver olduğuna dikkat çeken Milletvekili Sermin Balık, “Elazığ her zaman misafirperverlik özelliğiyle ülkemizde ön plana çıkmıştır. Hafta sonu gerçekleştireceğimiz İl Danışma Meclis Toplantımıza katılımlarıyla şeref verecek olan son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ı en iyi şekilde karşılayıp ağırlayacağız. 22 Aralık Pazar günü Saat 14.00’de Akgün Otel’de gerçekleştireceğimiz; Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Adana Milletvekili Sayın Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Sayın Leyla Şahin Usta, AK Parti MKYK Üyesi, İstanbul Milletvekili Sayın Mustafa Ataş’ın katılacağı İl Danışma Meclis Toplantısı’na tüm teşkilat mensuplarımızı davet ediyorum” diye kaydetti.

BALIK: “GENÇLERİN KANKASI, GENÇLERLE BİR ARAYA GELECEK”

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Sermin Balık, “Ayrıca gençlerin kankası olan son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, 22 Aralık Pazar günü Saat: 16.00’da Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan UNİAK Elazığ tarafından organize edilen gençlerle sohbet programına katılacak. Bu programa da tüm genç kardeşlerimizi davet ediyorum” açıklamalarını kaydetti.