Milletvekili Balık, Ekonomik Sürece Değindi

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık Kurban Bayramı dolayısıyla medya grubumuzu ziyaret ederek personelle bayramlaştı. Tüm Elazığlıların bayramını tebrik eden Milletvekili Balık ülke içerisinde olduğu ekonomik durumla da ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Balık, Ekonomik Sürece Değindi

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık kurban bayramı nedeniyle medya grubumuzu ziyaret ederek personelle bayramlaştı.

ELAZIĞLI OLMAK BÜYÜK BİR AYRICALIKTIR”

Tüm Elazığlıların bayramını tebrik eden Milletvekili Balık, “Elazığlı olmak büyük bir ayrıcalık. Ben bunun gururunu, huzurunu ve ayrıcalığını hayatım boyunca yaşadım. Elazığ dışında güzel ülkemin neresine giderseniz gidin Elazığ her zaman çok kıymetlidir. Ve çok kıymet ve sevgiyle anılır. Ana baba topraklarında olmak bizim için çok kıymetli” dedi.

“EN BÜYÜK DESTEĞİ ELAZIĞLI HEMŞEHRİLERİMİZDEN GÖRÜYORUZ”

Ülke gündemine de değinen Milletvekili Balık, ekonomik süreçle ilgili en büyük desteği Elazığ’dan gördüklerini söyledi. Balık, “Olağan üstü bir süreçten geçiyoruz. Nasıl 15 Temmuz’u beklemiyorduysak, bu kadar hain olabileceklerini düşünmüyorduysak, ekonomik olarak da bu kadar büyük bir defans belki de beklenmiyordu. Ancak vatandaşımız gerçekten bu konu da çok duyarlı. Çanakkale ruhu ile Kurtuluş Savaşı ruhu ile ve en önemli 15 Temmuz ruhu ile davranıyorlar bunda. Doların yükselmesine kurların bu kadar oynamasına rağmen vatandaşımız diyorki devlet millet sağ olsun biz bu ekonomik süreci atlatırız inşallah. En büyük desteği açıkçası biz Elazığlı hemşehrilerimizden görüyoruz. Nasıl seçimde arkamızda durdularsa bu ekonomik süreçte de arkamızda durdular” ifadelerini kullandı.

“BU SÜRECİ GÜÇLENEREK ATLATACAĞIZ”

Süreçle ilgili yapılması gerekenlerin olduğunu söyleyen Milletvekili Balık, “Her şeyden önce bir milli dönüşe ihtiyacımız var. Sayın Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi. Milli ciddi bir üretime ihtiyacımız var. Herkes kendi üzerine düşeni yapmakla hükümlü bu dönemde. Bu çocuklarımızın gelecek nesillerimizin kaderini belirleyecek bir süreç. Daha önceki süreçlerde bütün dünya ekonomik kriz geçirirken, sayın Cumhurbaşkanımız' dediki Türkiye’yi teğet geçecek. Türkiye’yi teğet geçti. Bu süreçte daha büyük bir zorluk yaşıyoruz. Ama yurt dışı güçler zannediyorlar ki bu yalnızca Türkiye’yi zorlayacak. Hayır bu bütün dünyadaki dengeleri değiştirecek. Bize uygulamaya çalıştıkları bu ekonomik baskı bütün dünyanın belki de geleceğini değiştirecek. Ama ben yine inanıyorum ki vatandaşlarımızın duyarlılığı ile milli iradeyle ve sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşuyla biz bu süreci güçlenerek atlatacağız” dedi.

“EKONOMİK OLARAK BİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRECEK”

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, "Bu kötü süreç geçerken biz belki hem birliğimize beraberliğimize tekrar geri döneceğiz. Bununla birlikte gerçekten milli üretime geçeceğiz. Dışarıdan ithal etmediğimiz kendi domatesimizi, biberimizi, dışarıdan ithal etmediğimiz İHA’larımızı, kendi yapım uçaklarımızı, kendi milli arabalarımızı yapacağız. İnşallah bu süreç bizi daha çok güçlendirecek. Millet olarak biz zaten bir birimize bağlıyız bu bir gerçek ama ekonomik olarak bizi daha da güçlendirecek” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137