Milletvekili Balık, Kadın Muhtarların Sorunlarını Dinledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, kadın muhtarlarla bir araya gelerek, sıkıntıları dinledi, çözüm önerilerini birlikte aradı.

Milletvekili Balık, Kadın Muhtarların Sorunlarını Dinledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Elazığ Muhtarlar Derneğinde kadın muhtarlarla ve derneğin diğer üyeleri ile bir araya geldi.

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Atlan, Milletvekili Sermin Balık’ın sürekli muhtarlarla bir araya geldiğini ve dertlerini çözmek amacıyla gayret ettiğini söyledi.

Baskil Koparuşağı Köyü Muhtarı Gülcan Çeşme ve Ağın Kaşpinar Köyü Şükran Doyduçimen de, Balık’a kendisine verdiği desteklerinden dolayı teşekkür etti.

BALIK: ÇOK DAHA GÜZEL ÇOK DAHA YAŞANABİLİR BİR ELAZIĞ’DA OLACAĞIZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, kadın muhtarların kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, muhtarların yüklerinin hafifletmeye çalıştıklarını söyleyerek, “Özellikle kadın muhtarlarımız benim için çok önemli çünkü hepsi kendi mahallesinde köyünde büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Muhtarlarımızın işleri zor çünkü seçilmişlerin ilk kademesi, ilk ulaşılabilen dolayısıyla bizlerde onların yüklerini hafifletmeye gayret ediyoruz. Muhtarlarımız bazen benim dokunamadığım elim, göremediğim gözüm oluyor. Dolayısıyla biz vatandaşın sesini duymak istiyorsak muhtarlarımızı dinliyoruz. Bir deprem geçirdik arkasından yeni mahalleler, yeni bir şehir kurduk. Bu mahallelerimizde elbette ki ufak tefek problemlerimiz var. 25 bin konut yapıldığında hiç problem yok demek mümkün değil. İnşallah bu problemlerin hepsi bittiğinde çok daha güzel çok daha yaşanabilir bir Elazığ’da olacağız.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2022, 22:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137