AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Kovancılar’da düzenlenen toplantıda köy ve merkez mahalle muhtarlarını dinledi.

Milletvekili Balık başkanlığında düzenlenen toplantıya Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, AK Parti Kovancılar İlçe Başkanı Selami Sarıpolat, AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı, Kurum Temsilcileri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Kovancılar İlçe Başkanı Selami Sarıpolat, gelen sorunları çözmek için gayret gösterdiklerini söyledi.

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, ilçenin problemlerini gün geçtikçe azalttıklarını kaydetti.

Başkan Akpınar, “Problemler çözüldükçe insanlar mutlu oluyor. Vekillerimiz özellikle bakanlarımızın cumhurbaşkanımızın öncülüğünde bize yapmış oldukları destekler sonucunda problemlerimizi gün geçtikçe azaltmaktayız. Bu konuda vekilime ve diğer vekillerimize bakanlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İlçemiz gün geçtikçe güzelleşen merkez ve köyleriyle, güzel yollarıyla, doğalgazıyla gün geçtikçe mesafe kat etmektedir. Özellikle TOKİ, doğalgaz, içme suyu, hastane, okullar konusunda ve Belediyeye maddi destekler konusunda sağlanan desteklerden ötürü çok teşekkür ediyorum” dedi.

Muhtarların demokrasinin ilk halkası olduğunu ifade eden AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık da, besicilerin kışlak problemine çözüm olacak bir projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Milletvekili Balık, “Sizin bize ilettikleriniz, köylerimizin mahallelerimizin sorunları bizler için çok çok önemli. Ben biliyorum ki seçilmek zor, hizmet etmek zor, hizmetleri anlatmak daha zor. Bizler seçilirken ve hizmet ederken zorlanmadık ancak son dönemlerde görüyorum ki hizmetlerimizi 21 yılda yaptıklarımızı anlatmakta biraz az kalmışız gibi geliyor” ifadelerini kullandı.

Kovancılar’a çok hizmet ettiklerini kaydeden Milletvekili Balık, hizmet götürülmeyen yer kalmadığını vurguladı.

BALIK: ROL MODEL ELAZIĞ OLACAK

Milletvekili Balık, “Burada aşiretlerimizin yerleşik bir alana geçmeleriyle ilgili kışlak sorunlarının çözümüyle ilgili Sayın cumhurbaşkanımıza ilettiğimizde hemen talimat verdi konunun araştırılması ile ilgili. İnşallah bu küçük baş hayvancılıkta Türkiye’ye rol model olacak, kışlak problemine çözüm olacak ilk rol model Elazığ olacak.  Sizler kendi köylerinizde seçilmiş ve köyünüzün sorunlarını çözmekle mükellefsiniz ben Elazığ’ın tümünün seçilmişi olarak Elazığ’ın problemlerinin tamamını çözmeye gayret etmek ve Cumhurbaşkanımıza iletmekle mükellefim” dedi.

Milletvekili Balık, Kovancılar ve Palu arasında yapılacak olan 150 yataklı hastanenin yapım çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Elazığ’a yapılamaz denilenleri yaptıklarını söyledi.

BALIK: EN YAKIN ZAMANDA HİZMETE SUNULACAK

Milletvekili Balık, “Kovancılar ve Palu arasına yapılacak 150 yataklı hastanenin çalışmaları devam ediyor. Ben özellikle bakanımızdan da takip ediyorum bunu. İnşallah önümüzdeki yıl bunun temeli atılıp en yakın zamanda hizmete sunulacak. Karşımızda 6’lı masa var. Onun sağına soluna gizlenmiş gizli yandaşları var. Şunu söyleyeyim defalarca yaptıkları saatlerce süren toplantılarda Cumhurbaşkanımızın karşısına henüz bir adayla çıkamadılar. Önce seçim tarihi belli olsun diyorlardı. Bizim ilk günden beri tarihimiz ve adayımız belliydi” ifadelerini kullandı.