AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Öz Orman İş Elazığ Şubesi’ni ziyaret ederek, orman çalışanları ile bir araya geldi.

ÇETİNER: BİZİ ZİYADESİYLE MEMNUN ETMİŞTİR

Gerçekleştirilen programa katılan Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner, “Güneyde ve batıda yaşanan orman yangınları münasebetiyle Orman Bakanlığı ve Orman Genel Müdürlüğü’nün tüm teşkilatının vermiş olduğu mücadeleye hepimiz şahit olduk. Bu vesile ile sizler Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü’nü yangın ekibinde çalışan yangın işçilerini ziyaret ediyor olmanız bizi ziyadesiyle memnun etmiştir” ifadelerini kullandı.

TEPE: MEVSİMLİK İŞÇİLERİN KADROYA GEÇİRİLMESİ İLE İLGİLİ TALEPLERİMİZİ İLETTİK

Öz Orman İş Şube Başkanı Mustafa Tepe, “Öz Orman İş Sendikası olarak bazı taleplerimizi özellikle orman teşkilatında 10 ay çalışan mevsimlik işçilerimiz var. Bunların kadroya geçirilmesi ile ilgili taleplerimizi ilettik. Biz kendilerine bizi ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

BALIK: YAŞADIKLARI SIKINTILARI DA DİNLEMEYE GELDİK

Türkiye’de çıkan büyük yangılarla birlikte orman çalışanlarının fedakarlığının bir kez daha görüldüğünü belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Şu gösterdi ki; gerçekten Muğla’da ve Türkiye’deki bu büyük yangınların arkasından sizlerin ne kadar fedakarca çalıştığını, sizlere ne kadar çok ihtiyaç duyulduğunu ve çalışırken hakikatten canınızı dişinize takarak ölümü göze alacak çalıştığınızı bütün Türkiye ile birlikte bizlerde gördük. Ben ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum. Çünkü ilk andan itibaren Elazığ ekibi de hem araç ekipmanlarıyla hem de kendileri bizzat giderek yangınlarda müdahil oldular. Bana göre milli mücadelede katkı sağladılar. Ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün teşekkürle birlikte elbette ki sıkıntılarını, yaşadıkları sıkıntıları da dinlemeye geldik” dedi.