Milletvekili Balık, Ticaret Borsası ve ETSO Başkanları İle Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, şehrin iki önemi odasını ziyaret etti. ziyaretlerin gündeminde Elazığ’ın ekonomisi yer aldı.

Milletvekili Balık, Ticaret Borsası ve ETSO Başkanları İle Bir Araya Geldi

Elazığ’a gelen AK Partisi Elazığ Milletvekili Sermin Balık, programları kapsamında Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Milletvekilini yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ağırlayan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ,  ziyaretlerinden dolayı Balık’a teşekkür etti.

Milletvekili Balık da, Başkan Dumandağ ile birlikte uzun zamandan bu yana uyum içerisinde çalıştıklarını kaydederek, şehrin tarım alanındaki sorunlarını Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi’ye ileteceklerini söyledi. 

BALIK: GÜZEL HAYIRLI İŞLERİ HEP BİRLİKTE YAPMAYA GAYRET EDİYORUZ

Balık, “Başkanımla çok uyumlu bir şekilde çalışıyor ve Elazığ’a güzel hayırlı işleri hep birlikte yapmaya gayret ediyoruz. İnşallah yine başkanımla güzel işler yapacağız. yakın zamanda tarım bakanımız geldiğinde tarım ve hayvancılıkla ilgili çeşitli taleplerimiz olmuştu. Bakanımızda bunları büyük oranda takip ederek gerçekleştirdi. Yine başkanımızla yakın zamanda bakanımıza yapacağımız ziyaretle birlikte üreticilerin sorunlarını, başkanımıza gelen talepleri ileteceğiz ve eminim ki bu konuda da çözümde ortak olacağız” ifadelerini kullandı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Balık’ın bir sonraki durağı ise Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası oldu.. Milletvekilini ve beraberindeki heyeti, ETSO Başkanı İdris Alan ve Meclis Başkanı Sedat Karataş ağırladı.

BALIK: ELAZIĞ’DA VATANDAŞLARIMIZLA YOL YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Balık, “Yeni görevinizin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Sizlerle birlikte Elazığ’a çok güzel hizmetler yapacağımızı ben biliyorum. Önümüzde zor bir seçim var belkide Türkiye’nin yeni yüzyılını belirleyecek bir seçim olacak. Geçtiğimiz 5 yıl boyunca biz milletvekili arkadaşlarımız ve teşkilatımızla sahada vatandaşlarımızla beraberdik. Bugüne kadar bizlere gelen hiçbir talebe duyarsız kalmadık. Gelen her talep istek bizler için önemli. sözleşmelilerin bekledikleri bir kanun vardı onu da çıkarttık. Önümüzdeki haftalarda emeklilikle ilgili problemde meclisimize gelecek. Onu da çözdükten sonra alım gücünün arttığı vatandaşların rahat ettiği yeni bir yüzyıla adım atıyoruz. Ekonominin zor olduğu denilen bir süreç olmasına rağmen Elazığ’a yapılamaz denilen bir çok projeyi hayata geçirdik. Şehir Hastanesi, Havalimanı, Stadyum hepsine yapılamaz denirken bizler yaptık. Bütün ilçe beldelerde semt sahalarıyla gençleri buluşturduk. Elazığ’a bu dönemde çok güzel yatırımlar getirdik. Depremin acılarını sildikten sonra depremin Elazığ’ın üzerindeki bütün kötü izlerini silip, Türkiye’nin yeni yüzyılını Elazığ’ın da yeni yüzyılı olarak düşünüp daha güzel ve yaşanabilir bir Elazığ’da vatandaşlarımızla yol yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Misafirlerini makamında ağırlayan Başkan Alan, 2023 seçim sürecine değinerek, yeniden birlikte imkanı bulmayı temenni etti. 

2023 seçimlerinin Türkiye’nin yeni yüzyılını belirleyeceğini ifade eden Milletvekili Sermin Balık da, ekonomiye değindi.

BALIK: ÜRETİCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

Milletvekili Balık, “AK Parti döneminde biz hayvancılık ve tarım yapanlara çok ciddi katkılar verdik. Özellikle kadın ve gençlerimizi bu alanda çok destekledik. Bu desteklere devam edeceğiz. Çünkü biz biliyoruz ki biz tarım ve hayvancılığın yapıldığı bir ülkedeyiz bereketli topraklara sahip bir ülkeyiz. Elazığ’ın da bunlardan faydalanması için elimizden geleni yapacağız. Bakanımız Elazığ’a gelince tarımla ilgili bir çok açıklama yaptı. hayvancılıkta yeni teşviklerle ilgili, kayıt dışı hayvancılıkla mücadele gibi pek çok çalışma oldu. Yine Elazığ’daki üreticilerin yüzünü güldürecek çalışmalar yapacağız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137