Milletvekili Balık’tan STK Platformuna Ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu’nu ziyaret ederek üyelerle fikir alışverişinde bulundu.

Milletvekili Balık’tan STK Platformuna Ziyaret

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, STK Platformunu ziyaret etti.

STK Platformu Dönem Sözcüsü Ergün Aslan ve üyelerle bir araya gelen Milletvekili Balık fikir alışverişinde bulunarak çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

STK Platformu Dönem Sözcüsü Ergün Aslan, “Biz Elazığ STK Platformu olarak içenden doğduğumuz içinden çıktığımız Elazığ için hem sorunlar noktasında hem sorun analizi noktasında hem de bu sorunların yöneticilerimize, karar verici mekanizmalara taşınması noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

BALIK: STK’LARIMIZ BİZE YOL ARKADAŞLIĞI YAPIYOR

STK’ların kendileri için önemli olduğuna vurgu yapan Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Hakikatten bizim için STK’lar çok çok önemli. Çünkü hükümetlerin yürüdüğü yolda hem yol arkadaşı hem yönlendirici hem fikir verici olanlar. Elazığ’da da bütün STK’larımızla uyumlu bir şekilde Elazığ’ın kalkınması için, Elazığ’ın daha yaşanabilir daha iyi bir Elazığ olabilmesi için hep birlikte çalışıyoruz. Bu yolda da gerçekten STK’larımız bize yol arkadaşlığı yapıyor” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Takaut
Takaut - 3 yıl Önce

On sifir geriye dusmus bir takimda son 5dk sahaya surülen futbolcu gibi Oy dususu paniği ile sahaya sürülmüs hareketler yapiyorsunuz

SIRADAKİ HABER

banner137