AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık Elazığ’da yaşanan depremin ardından ziyaretlerine devam ediyor.

Milletvekili Balık, Yurtbaşı Beldesi’ni ziyaret etti.

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz ile depremde evleri hasar gören belde sakinlerini ziyaret eden Milletvekili Balık, devletin yaraları saracağını kaydetti.

BALIK: GAYRETLE ÇALIŞIYORUZ

Devletin, depremin hemen sonrasında tüm imkânlarını seferber ettiğini belirten AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, yaraların bir an önce sarılması adına gayretle çalıştıklarını kaydetti. Milletvekili Balık, daha sonra belde sakinleriyle bir araya gelerek yapılan çalışmalarla ilgili kendilerini bilgilendirdi.

YILMAZ: DEVLETİMİZ YARALARI SARACAKTIR

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, devletin vatandaşın mağduriyetini gidereceğini belirterek, “Yaşadığımız büyük depremin sonrasında devletimizin tüm kademeleri seferber oldular. Bugün de Milletvekilimiz Sermin Balık, depremde evleri hasar gören belde sakinlerimizle bir araya geldi. Milletvekilimize duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla şehrimiz yeniden imar edilecektir. Temennimiz şudur ki; bir daha büyük acılar yaşamayalım. Bizlerin her zaman yanında olan değerli bakanlarımıza, milletvekillerimize, Elazığ Belediye Başkanımıza, AK Parti İl Başkanımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.