AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Ağın ve Keban İlçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

BULUT: ‘AĞIN’DA DEĞİL BİN KİŞİ AĞIN’DA BİR KİŞİ DAHİ OLSA O KÖPRÜ O AĞIN İÇİN DEĞER’ DEDİK

İlk olarak Ağın AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısında partililerine seslenen Milletvekili Metin Bulut, “Ağın diğer yönüyle de hepimizin gönlüne taht kurmuştur. Herkesin aklında şöyle bir şey yatar; ‘günün birinde emekli olduğumda, günün birinde bir köşeye çekilmek istediğimde, bir huzur kentine çekilmek istediğimde işte benim gidebileceğim, benim yaşayabileceğim, benim hayatımı idame ettirebileceğim güzel ilçe’ diye düşünmüştür. Siyaseti hafif soğutup ondan sonra siyasete geçmek istiyorum. Bununla alakalı biz bugüne kadar Allah’a hamt olsun üstümüze düşeni fazlasıyla yaptığımız kanaatindeyim. Dünyanın hiçbir yerinde nüfusu bu kadar az olan bir ilçeye bu kadar yatırım yapılmaz. Ama biz şunu söyledik; ‘Ağın’da değil bin kişi Ağın’da bir kişi dahi olsa o köprü o Ağın için değer’ dedik. Bu öğretmenevi de yine bizim dönemimizde yine harcında, tuzunda katkımız olması nasip olan yerlerden bir tanesi. Fevkalade güzel yerlerden birisi” ifadelerini kullandı.

BULUT: RECEP TAYYİP ERDOĞAN’LA BİRLİKTE BU ÜLKEDE VARLIĞI YAŞADIK. YOKLUĞU ÇOK YAŞAMADIK

Milletvekili Bulut, “2023 seçimi; evet çok önemli bir seçim. Bize diyorlar ki ‘bütün seçimlerde söylüyorsunuz’ evet söylüyorsunuz. Çünkü bütün seçimler gerçekten diğerinden önemli bir hale geldi. Ama ilk defa bu kadar şer odağı karşımızda blok haline ilk defa bu defa çıktı. Niye? İşte bu ülkenin 20 yıllık kazanımlarının hepsini yeniden ele geçirmek veya bu kazanımlarından ‘etme’ mücadelesi içerisindeki ki bu sadece kendi düşünceleri ve kendi fikirleri değil, bununla alakalı bir mücadele içerisine girdiler. Allah nasip ederse buna müsaade etmeyeceğiz. Niye müsaade etmeyeceğiz? Kendimizle alakalı değil. Biz son dönemde Allah’a hamt olsun ben hep öyle diyorum. Şanslı bir kuşağız, şanslı bir nesiliz. Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte bu ülkede varlığı yaşadık. Yokluğu çok yaşamadık. Geçmişte yokluğu yaşayan büyüklerimizin hepsi burada” şeklinde konuştu.

BULUT: KEBAN’DA EN KISA ZAMANDA 25 YATAKLI HASTANEYİ TAMAMLAYACAĞIZ

Milletvekili Metin Bulut, “Bugüne kadar bu ülkede, bu ilde, bu ilçede ne kadar büyük hizmetler yaptıysak bundan sonraki süreçte de biz bunu yapabiliriz. Daha 2011 seçimiydi şimdi Fethiye Başkanımla da konuşurken 2011’miydi, 2015’miydi dedim. Bir gittik geldik. Keban’a gelirken çok meşakkatli bir yoldan geliyorduk. Biz şu virajların hepsini kaldıracağız, şuraya şehirler arası esaflı bir yol yapacağız demiştik o gün seçimlerde. O bile ya acaba denilmişti. Fethiye başkanım o dönemde 2014 yılıydı daha belediye başkanı olmadan o yol yapıldı bitti. Bugün Keban’da balıkçılık şu anda şahlanmış gidiyor. Kim ne derse desin. Keban Türkiye’nin bir numarası. Bu hangi sayede oldu? Neyin sayesinde oldu? Çiftçisini önemseyen bir devlet aklı sayesinde oldu. 20 ton üretilen yerde şimdi 24 bin ton/yıl balık üretiliyor. O yüzden Keban’ın önünde çok çok çok büyük engeller kalmadı. Bir istihdam meselesi var. Bu dünyanın sıkıntısı, ülkenin sıkıntısı. Keban yine bu konuda şanslı. Balıkçılıktan dolayı bir istihdam kaynağı, yine resmi kurumların burada olmasından kaynaklı kısmi de olsa bir istihdam kaynağıyla buluşuyor. Şu an Keban’ın önünde iki tane engeli var. Beklediği, engel demeyeyim. Bunlardan bir tanesi hastane sayın başkanımız çok yakından takip ediyor. Biz de çok yakından takip ediyoruz. Geçen hafta da bununla alakalı sağlık bakanımıza gittik. Ondan da sözünü aldık. İnşallah en kısa zamanda 25 yataklı hastaneyi tamamlayacağız. Onun dışında Keban’ın tek aciliyet meselelerinden bir tanesi doğal gaz. Allah nasip ederse o da 2023 yılında veya 2023’ün ortalarında doğal gazla buluşmuş olacak” dedi.

BULUT: ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK

Milletvekili Bulut, “Kırgınlıklarınız, kızgınlıklarınız, insani olan bütün duygularımız bunların hepsini bir kenara atacağız. Bunların hepsini bir kenara attıktan sonra ilk hedef Allah nasip ederse 2023. 2023’ü aldıktan sonra emin olun her şey daha çok rayına binecektir. O diğer meselelerin hiçbir tanesini düşünmeyin. Doların çıkması, hayat pahalılığı, şudur, budur… bugüne kadar o kadar büyük işler yaptık ki o kadar büyük işler başardık ki bunların hepsini göreceksiniz. Bir takım bilgilere dayalı olarak söylüyorum yıl ortalamasına doğru şu olacak; bu iyileşmelerini hep birlikte hissedeceğiz. Biz bunları hepsini hallederiz. Önemli olan şu dünyanın yaşamış olduğu sıkıntılardan dolayı dünyanın bugün içinde bulunduğu durumdan dolayı bizim birliğimiz ve dirliğimizi bozmasınlar. Eğer bunu kaybedersek biz her şeyi kaybederiz diye düşünüyorum. Bu konuda Keban üstüne düşeni her dönem fazlasıyla yaptı. Keban’ın hakkını inkar etmeyiz. O yüzden bizde elimizden geldiği kadar sayın belediye başkanım da burada. Her geldiğinde Keban’ın haklarıyla alakalı, hak ettikleriyle alakalı ilçe başkanımız da ha keza burada. Elimizden geleni yaptık. Bundan sonraki süreçte de Allah nasip ederse yapmaya çalışırız” diye ifade etti.