Medya grubumuzu ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut’u Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık ve televizyon çalışanları karşıladı.

Milletvekili Bulut ziyarette Elazığ programı hakkında değerlendirmelerde bulunarak, bir haftadır Elazığ’da yoğun bir şekilde ziyaretlerde bulunduklarını söyledi.

BULUT: YOĞUN BİR EMEK VERİYORUZ

Milletvekili Metin Bulut yaptığı açıklamada, “Bizim aslında mesai arkadaşlarımız olan basın kuruluşlarını gezelim istedik. Çünkü onlarda bizimle beraber yoğun bir emek veriyoruz. Bir siyasetçinin en keyif aldığı şeylerden bir tanesi kendi seçim bölgesinde kendi seçmeni ile bir araya gelmektir. Bu bizi hakikaten mutlu eden çalışmalardan biridir. Bizim gibi hayatının büyük kısmı Elazığ’da geçmiş dostlukları oluşturmuş arkadaşlık oluşturmuş akrabalık ilişkilerinin olduğu bir yerde dost ziyareti olmuş oluyor. Hem de sahadan güncel bilgiyi almak tabiri caizse bunu çeşni halinde yapmağa çalışıyoruz. Bir gün gençler ile bir araya geldik. Bir gün köy muhtarları ile bir araya geldik, bir gün basın mensupları ile bir araya geldik, bir gün STK’lar ile bir araya geldik, bir gün organize saniyede bir araya geldik. Şehrin tüm havasına hakim olmak sosyal ve siyasi havadan bilme adına çok önemli olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

BULUT: KAMU YATIRIMLARINDAN EN FAZLA DESTEĞİ ALAN İLLERDEN BİR TANESİYİZ

Milletvekili Bulut, “AK Parti 20 yıldır hem Türkiye’nin hem de Elazığlıların gönlüne taht kurmuş bir siyasi partidir” diyerek “Elazığ oldu olası AK Parti’ye kapılarını açmış, desteğini esirgememiştir. AK Parti’de Elazığ’a desteğini esirgemedi. Vatandaşımızı merkeze almış bir siyasi yapıdır. Bundan dolayı 20 yıldır AK Parti hem tüm Türkiye’nin hem Elazığlıların gönlüne taht kurmuş siyasi partidir. 25 bin konut Elazığ’a yaptık. Türkiye genelinde Çılgın Proje olarak açıkladığımız toplu konut 250 bindi. Bunun 10’da 1’ini biz Elazığ’a bir buçuk yıl içerisinde yapmışız dünyanın hiçbir yerinde yapılacak bir şey değil. Kamu yatırımlarından en fazla desteği alan illerden bir tanesiyiz. Milli Eğitim Bakanımız bir geldi bir nokta üç milyar bu ciddi bir rakam. Gençlik ve Spor bakanımız geldi biz gittik orda bir milyarın üzerinde bir destek aldık. Bugün bitirmiş olduğumuz stadyum o günkü ihale bedeliyle düşüktü ama bugün bir milyara yapılamayacak bir stadyumumuz yapılıyor. Elazığ’ın neye ihtiyacı olmuşsa anında bizler tarafından iletilmiş anında da kabul görülmüş bu konuda her zaman da iktidarımız tarafından desteklenmiş Elazığ’da bu hizmetlere kavuşmuş. Bu yönüyle bizim elimizde güçlü. Sahaya gittiğimiz zaman vatandaşa bununla geldik diyebiliyoruz. Vatandaşımızın bu konudaki hoşgörüsü, güler yüzü, samimiyeti bizi mutlu ediyor. Elbette ki ihtiyaçlar her gün artıyor, devam ediyor. Bu olacaktır da vatandaşımız her geçen gün bir yenisini yaptığınızda bir yenisini isteyecektir, diğerini yaptığınızda diğerini isteyecektir. Her hizmet diğer hizmeti tetikleyecektir. Elazığ dinamik bir yapıya sahip bizde bu ihtiyaçları takip edip makul olan yapılabilir olacak şekilde çözüm üretmeye çalışıyoruz” diye kaydetti.