Milletvekili Bulut, Başkan Dumandağ İle Bir Araya Geldi

AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ile bir araya geldi. Toplantının gündeminde Elazığ’da yapılması planlanan besi organize ve canlı hayvan borsası yapımı vardı.

Milletvekili Bulut, Başkan Dumandağ İle Bir Araya Geldi

AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ile bir araya geldi.

DUMANDAĞ: BİZ BU TÜR TABLOLARI GERÇEKTEN ÖZLEMİŞTİK

Ziyarette Bulut’un desteklerinden bahseden Borsa Başkanı Dumandağ, Elazığ’ın sorunlarını Milletvekili aracılığıyla yetkililere iletme fırsatı yakaladıklarını söyleyerek, “Artık siz şimdi Elazığ Milletvekili değil, Türkiye Milletvekilisiniz, bu da bizi sevindirir. Biz bu tür tabloları gerçekten özlemiştik. Ankara’da gözümüzle gördüğümüzde, zaman zaman vekillerimiz bakanla bir araya geldiğinde, iki dakikada bakanla bir araya geldik, Elazığ’ın sorunlarını dile getirdik. Başkan yardımcımızda yanımızdaydı. Eğer biz Elazığ olarak sizlere ciddi projelerle gelirsek inan ki verim alacağımıza inanırım. Bizim sizden isteğimiz olduğunda çalışmalarınızı bırakıp bizimle Afyona kadar geldiniz. Ticaret borsasını, hayvan borsasını beraber inceledik” dedi.

DUMANDAĞ: TÜM BESİCİLERİMİZİ BİR ARAYA TOPLAYACAĞIZ

Başkan Dumandağ, 2019 yılında Canlı Hayvan Borsasının temellerinin atılması temennisinde bulunarak, “İnşallah 2019 yılında programa alınıp, yılsonuna kadar oraya kazma vurulup yaşam alanı içinde kalan tüm besicilerimizi bir araya toplayacağız. Bizim sadece sizlere tecelli getireceğiz, karar, meclis sizlersiniz. Ama siz bize bu desteği vermeseniz biz bu kadar rahat konuşamayız, rahat çalışamayız” diye kaydetti.

BULUT: ELAZIĞ’DA EN ÇOK BİR ARADA OLDUĞUMUZ EKİPLERDEN BİRİSİ

AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Elazığ Milletvekili Metin Bulut ise, “Elazığ Ticaret Borsası bizim çok yakından çalıştığımız, birlikte bir anlamda çalışma arkadaşlarımız olan ekip. Geçmişte özellikle bizim baba mesleğimizin de besicilik ve hayvancılık olması nedeniyle bizimde yakından ilgi duyduğumuz sektörlerden bir tanesi. Böyle olunca da hem ilgi alanımıza girmiş oluyor hem de sizlerin bu iyi niyeti ve çabası bizleri daha çok bir araya getiriyor. Bundan dolayı belki Elazığ Ticaret Borsası Elazığ’da en çok bir arada olduğumuz ekiplerden birisi. Bir yönüyle de küçük esnafı temsil etmesi, alt kesime hitap eden esnafı da temsil etmesi sizin alanla alakalı sağlıklı bilgi alabilmenizin önünü de açıyor. Bu yönüyle de çok kıymetli buluyorum” ifadelerinde bulundu.

BULUT: ONLARA KATKI SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ

Milletvekili Metin Bulut, Canlı hayvan borsası ve besicilik organize sanayi bölgesinin yapılmasında bürokratik engellerin aşılması için çalıştıklarını ifade ederek, “Besicilik Organize Sanayi Bölgesinin yapılması ile alakalı çalışma. Onunla alakalıda çok hızlı bir şekilde çalışmalar devam ediyor, borsamızda yakinen takip ediyor. Zaman zaman bize ihtiyaç duyduklarında bizler Ankara’da hiç değilse bürokratik engelleri aşabilme yönünde onlara katkı sağlamaya çalışıyoruz. Ben ümit ediyorum ki bu çalışmalar çok uzun zaman içerisinde değil, çok yakın zaman içerisinde meyvesini verecektir. Elazığ hayvancılık açısından çok önemli bir potansiyeli barındıran illerimizden bir tanesi”dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137