Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut; çalışmalarına sabah öğretmen evinde yeni bir salonun açılışı ile başladıklarını açılışı milletvekilleri ve belediye başkanı ile birlikte gerçekleştirdiklerini daha sonra Yeni Mahalle esnafının bir kısmını ziyaret ettiklerini söyledi.

Milletvekili Bulut; esnafların önemli olduğunu onların  desteklemesi, ağırlaması ile mutlu olduklarını fırsat buldukça yaşlı amcalar ile muhabbet edip konuşup onlarda kendilerine geçmişi anlatınca bu ülkenin ne kadar mesafe kat etiğini anladıklarını söyledi. 

Bulut; daha çok mesafede yol alacaklarını bu güne kadar bu kadar yol aldıysalar bundan sonra bunun daha  artacağını farkında olduklarını bu kadar engele rağmen ciddi bir mücadele ile bu güne geldiklerini aktardı.

Milletin desteği ile bu günlere geldiklerini söylen Bulut, orta doğunun göz yaşı ve kan gölünde olduğu bu dönemde belki Türkiye'de bu kan gölünde olurdu ama millettin buna müsaade etmediğini belirtti.

 Milletvekili Metin Bulut; 16 Nisanda da milletin yanların da olacaklarına inandıklarını ve ilk ona girmek istediklerini Elazığ olarak devletin yanında olacaklarını Elazığ’ yakışanın bu olacağını Elâzığ kalbini gönlünü koymuş bir şehirdir arkamızdadır diyerek vatandaşlara teşekkür etti.