Mart ayının son haftası yapılacak olan yerel seçimler öncesi parti teşkilatları çalışmalarına hız verirken AK Parti MKYK üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Doğu illerinde gerçekleştirdiği mitinglere katılıyor ve birçok ilde il teşkilatlarıyla bir araya geliyor.

4 GÜNDE 9 İLİ ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Erzurum ve Ardahan mitinglerinin yanında, sırasıyla Tunceli,  Erzincan, Erzurum, Ardahan, Ağrı, Ardahan, Kars, Muş ve Bitlis il teşkilatlarıyla bir araya gelen Doğu Anadolu Bölgesi sorumlusu ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut böylelikle 4 günde  9 ayrı şehir de parti çalışmalarına katılmış oldu.

“CUMHURBAŞKANIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ”

Parti çalışmalarının bir süre daha tüm Türkiye de olduğu gibi sorumlusu olduğu Doğu Anadolu bölgesinde de devam edeceğini ifade eden MKYK üyesi Metin Bulut,  “Doğu da ki teşkilat çalışmalarımızın akabinde yerel seçim kapsamında Elazığ’a gelecek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretleri öncesi buradaki yoğun programlarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızı bizlere yakışır bir şekilde ağırlayacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

“AK PARTİYE YOĞUN BİR SEVGİ VAR”

Elazığ Milletvekili Metin Bulut gittikleri her yerde AK Partiye vatandaşların yoğun bir teveccüh gösterdiklerini belirterek, “Kadir Şinas halkımız her zaman AK Partinin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında oldu. İnanıyorum ki bu sevgi ve destek 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde artarak devam edecektir. Bunun için sadece bizlere değil AK sevdaya gönül vermiş herkese önemli görevler düşüyor. Seçimin son gününe kadar gerek Elazığ, gerekse 81 ilimizde de ve buna bağlı ilçe ve beldelerimizde gayretli çalışacağız” dedi.